Persze csak mert kénytelen volt idézni Simicska Lajost, egyébként magától ilyet soha nem tenne.

Schiffer András, az LMP társelnöke egy Simicska Lajostól vett idézet segítségével szerette volna illusztrálni, hogy Magyarországon nagyjából mindegy, hogy az ember a Közgép vezére vagy közmunkás, nem bízhat meg a kormányban, mert a folyamatos, kiszámíthatatlan bandaháborúzás miatt , aki egyik nap még szövetséges volt, a másik nap nem lesz az.

“Maga is most olvasta a közleményt, hát én is. Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt.” – hangzott el az ominózus idézet, amelyet Schiffer Simicskától kölcsönzött.

A politikus felhívta a figyelmet, hogy a Közgép közbeszerzései 2014 óta folyamatosan csökkennek, de semmi gond, mert vannak már helyette új kedvezményezettek, például Garancsi István, Andy Vajna, vagy épp Mészáros Lőrinc.

A kormány részéről L. Simon László válaszolt, aki ismét, lassan és tagoltan elmondta a Fidesz mostanában leggyakrabban ismételt mondatát: Nincs bandaháború.

L. Simon egyébként kimondta azt a varázslatos szót is, hogy "ondógép", de Schifferhez hasonlóan ez sem az ő kreativitását dicséri, csak Gréczy Zsolttól idézett.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo, elfogadom, nincs "bandahaboru", csak ket maffiavezer harcol a vezeto posztert. Igy jobb???
m.macskosz
Idézhetnek bárkit, azért nálam a Kuncze által dajcsnak adott titulus a nyerő:
"mobil spermabank".
bencemacska
@m.macskosz: ma, 13:54
Nekem meg a papagájkommandó tetszik!
kkalman
A maffiavezérek igazán kiállhatnának egy pisztolypárbajra, ahol egyszerre kell lőni mindkettőnek, kizárólag fejre célozva. A győztes jutalma, életfogytig Sopronkőhida.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.