Megszületett a kormányzati elhatározás a nemzeti parkok teljes kivéreztetésére,  a földdel együtt a... Olvassa el a NOL.hu-n! Az írás a Népszabadság 2015. 02. 17. számában jelent meg. 0 komment Hargitai Miklós Népszabadság Megszületett a kormányzati elhatározás a nemzeti parkok teljes kivéreztetésére, a földdel együtt a pénzt is elveszik intézményektől. A magyar természetvédelem elmúlt 40 évét lenullázó törvényjavaslatról a tavasszal szavaz a parlament. hirdetés Mire a törvényhozás elé kerül az előterjesztés, amely a nemzeti parkokat kivérezteti, addigra az a kormánydöntés is megszülethet, amely újrapozicionálja, sőt, az egyik verzió szerint meg is szünteti az intézményeket.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@KERKA: - én ezektől semmi jót nem várok. De meglátjuk.
JAJMÁR
Ez a legnagyobb károkozás, a legnagyobb undorító szemétség, - és a legnagyobb hazugság leleplezése - utalok Áder Új évi beszédére a környezettudatosságról. Nesze neked nemzet!
KERKA
@oncogito: Ha egyszer akarsz nagyon szépet látni, menj el Szekszárd Keselyűs kisvonat állomásra és utazz le végig a Duna árterén, nézd meg a Gemenci vadrezervátumot.Baja felé megy a kisvonat, Pörbölyig. Ott megfordul és indul vissza.
Láthatod a sárga nádi liliomot, a hódok várát, a Gemenci dám szarvasokat. Fekete gólyákat.
Aztán vizi sportolhatsz Faddon, de akkor már kóstold meg a szekszárdi borokat. Látogass el Sárpilisre- Sióagárdra és nézd meg a Decsi tájházat. Na, a szerb orthodox kolostort Grábócon ki ne hagyd:))
JAJMÁR
@KERKA: 13:46 Ennek még a gondolata is vérlázító, de ezek amibe beleharapnak, azt nem engedik. Majd benyújtják más formában. Ó, ha ebben pénz van, akkor csakazafontos, rombolnak szét mindent fillérekért akár, csakazalényeg!
Felelőtlen, dilettáns, hozzánemértő gyülekezet.
KERKA
@JAJMÁR: A hozzá nem értés okozza a legnagyobb hibát. Ilyen volt a kis Balaton ártere, amikor dilettánsok akarták megmondani a Zala folyónak, hogy merre follyon.:))
oncogito
@KERKA: - ennek már köze nincs a hozzá nem értéshez. Ez csak a mohó harácsolás, minden áron. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.