A Fideszen belüli furkálódásokról és háborúról is beszélt a Heti Válasznak adott interjújában Navracsics Tibor EU-biztos, volt közigazgatási és igazságügyi miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hajrá belső háborúk, kiszivárogtatók, furkálódók!
Kívülről nem nagyon megy a fidesz megbuktatása, gyenge az ellenzék, politikailag fásult az ország, de belülről már rágja a kórság. Remélem, gyorsan terjed.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Macskaszem: Már kevés az "elzabrálható" dolog, igy most egymástól akarják elvenni. Ezt igen-igen támogatom!
soljanka
Csicska, Csicska...Ember még úgy nem hasonlott meg,mint te. Illetve emberből még nem lett olyan látványosan féreg, mint belőled.
Senara
Nem értem miért kell hülye szavakat keresni a nyilvánvaló aljasságra . Nem "furkálódnak " hatalom szerzés érdekébe , hazugságot , karaktergyilkosságot , lejáratást , hatalommal visszaélést követnek el . Mielőtt nekem estek mondanivalómban , csak mellék szereplőként gondoltam Simicskára ! Átgázolnak mindenen , mindenkin könyörtelenül !
Hofipisti
Ha jól emlékszem, Navracsics ott volt a kibeszélők, a mást mondok mint korábban-ok (a mellébeszélőknél mindig első) sora elején, amint kikerült Brüsszelbe. netán ott más a levegő, vagy csak a tekintetek furcsák, amik feléjük fordulnak?
coyote3
Hülye vagy narválpöcs! Az összes fideSS-es az.
magyarbakancs
Én egy kötél gyárost ajánlok közétek.
Igénybe vehetnétek a termékét önként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.