A Fővárosi Ítélőtábla a 2. Pf. 22. 412/2013/3. számú ítéletével helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék 68. P. 24. 063/2012/7. számú ítéletét. E szerint a www.mszp.hu internetes oldalon 2012. január 2-án közzétett, „Orbán ismét előhúzta Budaházyt a kalapjából" című cikkünkben valótlanul állítottuk azt, hogy a Fidesz annál a bizonyos tévészékházas balhénál szoros telefonkapcsolatban állt a botrányt generáló agresszív kemény maggal, annak vezetőjével, Budaházy Györggyel, és ezzel megsértettük Budaházy Györgynek a jó hírnév védelméhez fűződő személyiségi jogát. A jogsértés miatt elnézést kérünk.

Forrás: mszp.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hogy lehet egy olyan ember jó hírnevét megsérteni, akinek csak rossz hírneve van?
Csizmás Kond
..vagyis ismét beismerték hogy hazudtak...
nemkati
Hogy lehet egy olyan ember jó hírnevét megsérteni, akinek csak rossz hírneve van?
Csizmás Kond
@nemkati: ...minden attól függ honnan nézed.
freemanpetya
Jó hírnév.De még milyen jó! Azért az mégse járja, hogy kártérítés nem jár neki vagy százmillió? Mert hát ezért nagyon súlyos ez a meghurcolás, lejáratás és aljas rágalmazás egy ilyen talpig szent és böcsületös embörrel szömben...hát hová lesz így a világ, ha a már a felkent szenteket is rágalmazzák?
Dr. Felipe
Hahaha. Bajnainak ilyenekkel már tele van a padlás.
bakurasz
Aha... Született egy ítélet. És mi az igazság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.