2012-ben egy 120 négyzetméteres budai ingatlant, az elmúlt hónapokban ugyanott egy 618 négyzetméteres telket vásárolt Mihalovics Péter korábbi fideszes országgyűlési képviselő.

Nagyon kellemes környéken vett magának 618 négyzetméteres telket, és az azon álló családi házat Mihalovics Péter volt fideszes országgyűlési képviselő – hívta fel a figyelmet az ATV Híradó. Mihalovics a tulajdoni lap szerint 2015. január 22-én lett ház tulajdonosa, de már három évvel korábban is vásárolt egy budai ingatlant.

A 2011-es vagyonnyilatkozatában pedig egy 65 négyzetméteres veszprémi és egy szintén veszprémi 48 négyzetméteres ingatlan van feltüntetve, igaz, ennek csak 50 százalékban volt tulajdonosa, 2012-ben a fél veszprémi lakást el is adta, helyette egy 120 négyzetméteres budai, 12. kerületi ingatlant vásárolt.

„Ez a vagyonnyilatkozatából egyértelműen nem igazolható vagyongyarapodás, tehát azt állíthatjuk teljes lelki nyugalommal, hogy minimum 20 millió forintot egy év alatt gyarapodott az ő ingatlanvagyona”- közölte Juhász Péter.

Mihalovics Péter cáfolta az Együtt politikusának kijelentését, úgy fogalmazott: Juhász Péter hazugságaival szemben a nyilvános bevételei fedezik a kiadásait.

A politikus vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy mielőtt az ingatlant megvette, 2 és fél millió forint megtakarítása, 24 millió forint tartozása, másfél veszprémi ingatlanja, egy egyéves Volkswagen Passatja volt, a havi nettó keresete pedig 912,200 forint volt. Ezután eladta a fél veszprémi lakást, és az egyéves autót, vett viszont egy 120 négyzetméteres budai ingatlant.

Juhász Pétert érdekelte volna, hogy hol is van pontosan a lakás, de úgy tűnik, hogy egy másik ingatlant talált. A földhivatal szerint ugyanis ezt a 12. kerületi családi házat nem 2012-ben, hanem 2015 januárjában vette meg Mihalovics Péter.

„Ez a vagyongyarapodás egy 30 éves embernél nem indokolható azzal, hogy ő egyébként élete folyamán összeszedett ennyi pénzt. Nem volt ennek az úriembernek semmilyen bevétele, megint csak a vagyonnyilatkozatokra tudok visszautalni, azon kívül, mint amit az államból a Fidesz által keresett eddig”- közölte Juhász.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nagyon ügyesek ezek a mostani 30.-40 éves fiuk.
karma1
@szaboria1: Es mindnek milyen jo papaja-mamaja van, aki meg az "emuttnyocev budoskomcsi-liberalbolsi" idoben tudott annyit osszekaparni, hogy akar a sajat szajatol is megvonva a falatot tamogassa dusremenyu magzatat...

Ja, es csak azert ennyit, mert abban a rohadt bolsevik idokben ok bizony uldozve voltak, de tokig,...
Hellcat
Hogy mondták a fideszesek, hogy majd borulnak a csontvázak meg jön az elszámoltatás...érdekes akkor alig volt valami, most meg szinte folyamatosan borul a bili :D
Senara
Miből vette nemzeti bank megmondta 2846 milliárdos növekedés van gazembereknél
amaramaistanna
Juhász Péter:
Reggel kicsit berágtam a fasisztoid kommunikációt nyomó fideszesekre.

Eredetileg belvárosi ingatlanokról beszélgetni hívtak be, de nem bírtam ki, hogy ne reagáljak az előttem magyarázkodó Kovács Zoltán szavaira.

Botrányos, hogy az a Rogán dobálózik a menekültek napi 4500 forintos ellátásának költségével, akinek hála, hogy az állam helyett offshore cégekhez folyik be napi 160 millió forint a letelepedési államkötvények értékesítéséből.

A belvárosi lakosok 5 millió forintot buktak Rogán polgármesterségének minden egyes napján csak az ingatlaneladásokon.

Azért, hogy ezt takargassa, elővette a bevándorló kártyát.
Miben különbözik ez egy útszéli suttyó skinhead gondolkodásától? Szerintem maximum annyiban, hogy egy bőrfejűnek nem feltétlenül jár mindig a lopáson az esze.

Ha van időd, nézd meg az adást:
www.atv.hu/…/video-20150212-ujabb-ingatlanbotrany-a-…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.