Magyarországnak nincs szüksége megélhetési bevándorlókra, az ország nem válhat a megélhetési bevándorlók célországává, ebben a kérdésben nemzeti egyetértésre van szükség - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az Országgyűlésben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Azzal kell szembenézni, hogy amig ORBÁN VIKTOR tevékeny, akár hatalmon, akár ellenzékben, vagy akár nyugdíjban, belföldön vagy külhonban, ebben az országban nem lesz béke és nyugalom. Ez az ember olyan csapás az országra, mint a török áfium, vagy a tatárjárás. Mérgezi a közállapotokat, erkölcsi mintaként szolgál a korrupciónak és tolvajlásnak. Óriási különbség, hogy mig a szocializmusnak nevezett diktatúra alatt csak diszidálni lehetett egy szűkebb körnek, manapság a fiatalok, a szakemberek és a vállalkozó szelleműek tömegesen hagyják el az országot. Lehet vitatkozni, vagy tudomásul venni. Egyet nem lehet, nem szembenézni ezzel a helyzettel, ami láthatóan évről-évre eszkalálódik.
oncogito
"...meg kell különböztetni a bevándorlás és a menekültügy kérdését. Gazdasági bevándorló ugyanis az, aki munkavállalási, vállalkozási, oktatási céllal érkezik Magyarországra. Ők az a 140 ezer külföldi, akik már most is velünk élnek. Többségük a szomszédos országokból érkezett magyar. Azok viszont, akiket a kormány most “megélhetési bevándorlóknak” nevez, valójában menedékkérők..."

gepnarancs.hu/2015/02/civilszervezetek-a-bevandorlasrol-nyilt-level-a-parlamenti-vitanapra/
bakurasz
Lassan oda jutunk, hogy nem kell majd tartani a bevándorlóktól! Csak így tovább Fityesz! Lesz még olyan idő, hogy idejön egy nigériai, meglátja mi van itt és visítva továbbmenekül!
36
A kiutasításban, nem csak Magyarország érdekelt. Német és osztrák rendőrök is beszálltak már a vasúton közlekedők ellenőrzésébe. A nyugatnak nem kell több bevándorló, Schengenen kívülről. Ettől persze, Magyarország még szépen elfogy.
coyote3
Azok a bevándorlók, akik a tolvajkormány pénzes "bevándorlását" veszik azok a jó bevándorlók! Az összes többi takarodjon vissza, ahonnan jött...
magyarbakancs
Csöbörből vödörbe jönnek?
Annyi eszetek van mint dobostortában az ütem érzék.
Aki ideakar jönni annak rossz térképet adtak a kezébe vagy nem jó a GPS-e

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.