Megszületett az első fokú ítélet az Áder János kontra Vágvölgyi B. András perben, miután az újságíró azt állította, az államfő részegen lövöldözött katonasága idején. Vágvölgyinek 50 ezer forintot kell fizetnie.

50 ezer forintja bánja Vágvölgyi B. Andrásnak, amiért azt terjesztette Áder János köztársasági elnökről, hogy az államfő katonai szolgálata idején részegen lövöldözött, és ezért 30  napra fogdára került.

Vágvölgyi korábban a Facebook-oldalán tette közzé ezt az információt, ezt követően pedig az Indexnek is megismételte a történetet. Áder János ezután közölte, a sztori nem igaz, ezért bepereli Vágvölgyit és az Indexet is.

A Cink.hu most azt írja, első fokon az Index elleni keresetet elutasították, és bár Vágvölgyi B. Andrástól egymillió forintot követelt kártérítésként az államfő, végül 50 ezret ítéltek meg.

Áder János egyébként saját bevallása szerint katonasága idején két alkalommal került fogdára, egyszer azért, mert nem küldte le az embereit hajnalban a hidegben tornázni, egyszer pedig azért, mert az argentin focivébé meccsit nézte éjjel, ezért másnap elaludt az őrségben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Nekem pedig még mindíg nem a köztársasági elnököm! Puff neki...

Ha egy illegitim kormány, pártegységi döntés alapján, valakit - valamire kinevez, attól még az nem biztos, hogy választóinak is el kellene fogadni :) Főleg egy olyan, állítólagos alaptörvény szerintit, melyet még népszavazással sem mertek megerősíteni, mert megbukott volna, mint az a bizonyos Rottenbiller, a kártyaasztal mellett :).
Vizual
A lényeg az, hogy fegyelmezetlen és felelőtlen volt. Amit csinált akkor az súlyos fegyelem sértésnek minősült. De változik a világ. Most is alszik.
Azt pedig nem hiszem, hogy megtagadta a reggeli tornát. Mese.
Senara
Tehát a hír igaz volt , ha Áder elvtárs becsülete 50 ezret ér ? Egyébként nagyon olcsón megúszta , szolgálatban piásan fegyvert használt .
volvós
csornai Charles Bronson efftárs egymilliót KÖVETELT (!?), és a Biróság
50 ezret itélt meg...Hatalmas öngól, kedves Ho-Ho-Horgásztárs !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.