A Törökország felől - Szerbián keresztül - Magyarországra irányuló gázszállítási tervek fontosságát hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő kedden Budapesten, az Ahmet Davutoglu török miniszterelnökkel folytatott megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin!! a nyaloncok családjára gondoltál ugy e???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@TASzSz: A sajátját! Mert ha a mi családjainkkal is törődne, nem hinném, hogy minden harmadik családban lenne egy gazdasági kivándorló!
dr. prédikátor
Viktor szopkin!! a nyaloncok családjára gondoltál ugy e???
hetöndöe
Az embernek már a könyökén jön ki ennek a hibbant g..ihuszárnak a lózungjai,elmehetne már Kamcsatkába,oszt soha ne is jöjjön vissza a tolvajhorda retkes sleppjével együtt.
Senara
Hazugsághoz mindent felhasználnak így a család szót is . Náluk a család nem azt jelenti mint amit kellene . Hazugságot , csalást , választást , rezsicsökkentést csomagolnak bele ..
Toby
Ja, a maffiacsaládokat kell komolyan venni, a többi vastagon lekakilva, ahogy eddig is !
G*ci !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.