Orbán Viktor miniszterelnökkel közölt interjút csütörtökön a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap "Nem akarunk multikulturális társadalmat címmel".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Wikipédiából :
A multikulturális kifejezés kulturális vagy nemzeti sokszínűséget jelent, míg a multikulturalizmus olyan ideológia, mely támogatja a kulturális és a nemzeti sokszínűséget és elismeri az etnikai kisebbségiségeket. A politikában: a kulturális pluralizmus támogatása a társadalomban, a különböző kultúrák békés egymás mellett élésének segítése, a kultúrák, nemzetiségek közötti problémákra való megoldás nyújtása.

De más nemzetektől mindezt elvárja ?
coni
Magyarország történelméből adódóan eleve multikultúrális és mivel nem egy eldugott szigeten van, már soha nem lesz belterjes.
Ez az álláspont annyiból is érdekes, hogy 100 Milliókért árulunk letelepedési kötvényeket Ázsiában. A pénzüket hozhatják, de a kultúrájukat hagyják otthon?

Koppenhágában a magyar tolvajok lebénították a közlekedést annyi kábelt loptak el. De a dánok nem a határokat zárták be, csak a tolvajokat. Ez is egy megoldás..
Boszi27
Engem nagyon zavar ez az állandó többesszám! Egyébként pedig vszínű fogalma nincs miről beszél: mit jelent a multikultúra. Szégyen, szégyen ez az állandó értelme nincs hablatyolás...
micfild
@Boszi27: Nekem isa többesszámon akadt meg a szemem...
Ha meg ő nem akar- akkor marha sürgősen húzzon vissza Indiába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.