Baló György az RTL II-n az állami közműcégről beszélgetett Németh Lászlónéval, a volt fejlesztési miniszterrel, aki most a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára. Baló azzal vezette fel Némethnét, hogy 2011-ben rejtélyes emberként került a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére, majd kiderült róla, hogy jóban van Simicska Lajossal. Most viszont Némethné úgy fogalmazott, hogy, legalábbis úgy gondolja, jó kapcsolata van Orbán Viktorral. Majd Baló kérdésére, hogy akkor mondhatjuk-e, hogy nemcsak Simicska embere, hanem Orbáné is, azt mondta, hogy így is lehet mondani.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És akkor ki dolgozik az emberekért. Az ország gazdasága már csak Orbánról és Simicskáról szól, az emberek sehol sincsenek.
Levendula
@human: Az emberek dolgoznak és adót fizetnek.
nezelodo
Szívesen betekintenék azokba a mg-i (forgó) hitel szerződésekbe, összeg és kamatláb , valamint törlesztési feltételit tekintve, amit aláírási, utalványozási jogosultként ellenjegyzett még ismeretlen banki végrehajtó vezetőként. Lehet, hogy mi is a homlokunkra csapnánk mint a Rogán amikor megvilágosodott, hogy kik vitték a pénzt a legutóbbi kedves bankból?!
papa.49
Az egész brancs ,,egy fészekalja,, az egészet ki kell vágni a szemétre ,,érdemeik számba vétele mellett,, kiszabni a büntiket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.