"Mi akkor mondjuk a híreket, amikor történnek" – kérkedik a megújuló közmédiás híradó. Igazából mi már azzal is megelégednénk, ha úgy mondanák, ahogy történnek.

Március 15-től a hét minden napján, reggeltől estig hírek fognak ömleni a jónevű M1-en. A nagy váltást beharanagozó Facebook-eseményt a Cink szúrta ki, és innen már a régi-új csatorna szlogenje is megtudható: "Akkor. Amikor." Pont.

Hófehérke és a hét törpe támad a megújuló M1-en

A közmédia hírcunamiját egyébként a Facebook szerint már harminckilencen várják, mellettük mi is, annak ellenére, hogy a csatorna arcai között mindössze egy nőt fedeztünk fel.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
– Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a TV-t. Útközben találkozik az Orbán Vityával. Mondja neki az Orbán:
- Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövő héttől nagyon jó műsorok lesznek benne!
- Tényleg?! - kérdezi az öreg – és milyen műsorok fiam? - Hétfőn én leszek, Kedden a feleségem, Szerdán a családom, ... Csütörtökön a pártom! Péntek-Szombat-Vasárnap pedig az emberek!
Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta be a TV-t a zaciba?
Mire Józsi bácsi - Találkoztam az Orbánnal, és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, ezért inkább visszahoztam!
- És milyen műsorok lesznek?
- Hétfőn: A Félkegyelmű, Kedden: A makrancos Hölgy, Szerdán: A rém rendes család, Csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, Péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ez inkább a hétfejű sárkány plusz a nyaka. Minden esetre mesélni azt nagyon tudnak. De most komolyan, ennek mi értelme? Aki még ezeket nézi, annak az is elég lenne ha felhőket mutatnának.
soljanka
A bal 2-es az a drága Németh Balázs, aki november elején egy szombat esti híradóban ezt mondta:
„Talán az mutatja a legjobban, hogy megint kifejezetten jó hír érkezett a magyar gazdaságról, hogy több internetes oldal elhallgatta vagy megpróbálja elhallgatni a Moody's döntését. Ezek azok a kritikus hírportálok, amelyek máskor mindenről hosszan beszámolnak, ami szerintük Magyarországnak vagy a magyar embereknek rossz. De most nem volt könnyű hetük, sok mindent kellett elhallgatniuk.”

Németh Lajos időjós fia.
36
Csak egy nő?! Nagyon törökös a felállás.
soljanka
@36: Egyszer, nagyon régen azt mondta nekünk egy tanárunk a gimiben: ha igazán vinni akarja az ember valamire, akkor vagy zsidónak vagy buzinak kell lennie.
Ez az a két csoport, amelyikben igazán segítik egymást.
Senara
Bájos mesefigurákhoz hasonlítani őket aranyos mese meggyalázása . Maradjunk a mesénél van egy méregkeverő és .., Hapci, Szundi, Szende, Tudor, Vidor, Morgó ők hiányoznak... , maradt hét Kuka :-)) Bocsi :-)
36
@soljanka: Engem apám világosított fel. "Tudod fiam, ha bármire szükséged lenne, amit máshol nem lehet, boltban megkapni. Menj el Klein néniék boltjába, kérd, mutasd meg a pénzt és egy hét múlva megkapod."
Szinte minden meghatározó politikai, gazdasági, média személy zsidó vagy/és szabadkőműves volt a XX. században. Keleten is. Nyugaton is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.