Amíg a Rogánok (persze: Orbánok ésatöbbiek) nem szorulnak marginális ellenzékbe, addig nem lesz demokrácia, nem lesz nyugalom ebben az országban. A maffiaállam ma Rogánt, ezt a különösen lelkiismeretlen, gátlástalan alakot küldte, hogy az aktuális uszító szándékoknak alárendelve „emlékezzen”, azaz meggyalázza a „kommunizmus áldozatainak emlékét”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Bizony helytálló az írás - gratula tisztelt Gusztos úr !
papa.49
Jó a szöveg és ráadásul még igaz is, tonyó mikor indulsz...
Hofipisti
Rogán nagyot alakított - olyan tini gyerekek kezéba adott molinóktól körülvéve, akiknek fogalmuk sincs, hogy miről is van szó. Az ez alkalomból kiadott FIDESZ-közleményből idéve - www.fidesz.hu/hirek/2015-02-25/nem-felejteni-hanem-emlekezni-akarunk/
Rogán szerint "Ezért nem hiszünk mi az egyenlőségben – emelte ki, hangsúlyozva, hogy az egyenlőséghez le kellett rombolni mindent, ami érték." Ez a magyarázat az egykulcsos adóra, az abból következő mintegy 3,5 mio szegénységben, s 150 ezer (s természetesen köztük ők is!) jó módban élők arányának kialakítására.
"A fideszes politikus a legfőbb polgári erényeknek nevezte a tanulást, a tudást és a műveltséget, amelyek ellen elsőként léptek fel a kommunisták." Csak az a kérdésem, hogy a ronda kommunisták által neki biztosított ingyen tanulást, tudást és műveltséget(?) miért azok ócsárlására használja ki akik ezt neki - saját elmondása szerint a "parasztgyereknek" (ő ezért nem tud urizálni!) biztosították? Igaz, ezek az események már kicsit később voltak, mint "A második világháborús harcok és Magyarország megszállása következtében 616 ezer magyar állampolgár került szovjet munkatáborokba" de az ő általuk hírdetett tanok szerint iskoláztatóik is ugyanolyan komcsik voltak - kivéve természetesen az ő komcsijaikat (Pozsgai, Szűrös, stb.) Újabb jó alkalom, hogy uszítással megkiséreljék elkábítani a népet, s elterelni a figyelmet arról, hogy még mindig nem tudjuk, hogy ki volt a többi öt?
Hajrá Magyatország! Hajrá Magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.