Vasárnap derült ki, a Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította Juhász feljelentését. Erre az V. kerület kilátásba helyezte, hogy feljelenti a poltikust a vádjai miatt. A politikus Facebook-oldalán írta le "Hamis vád" címmel, szerinte miért blöff az, hogy feljelentést helyeztek kilátásba ellene.

Juhász ezt írta:

Ne dőljetek be annak, amit Rogánék szajkóznak, hogy hamis vádért feljelentenek. Természetesen megint csak hazudnak, ahogy azt megszoktuk. Annyi csupán a céljuk, hogy sározzák a nevem, ők is pontosan tudják, hogy nem tesznek ilyet. Vagy ha nem tudják, még hülyébbek, mint elsőre látszanak. Ilyen bűncselekményt ugyanis csak hatósági eljárás keretén belül, hamis tényállítással lehetne elkövetni, tehát ha mondjuk tanúként hamisan vádolnám meg őket valamivel. Azonban én ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést, valós tények alapján.

Ezzel két probléma is van. Az egyik, hogy éppen az a baj, hogy nem indult hatósági eljárás, ahol kideríthetnék, hogy mennyit loptak ki a közvagyonból. A másik probléma meg az, hogy valóban elkövették ezeket a bűncselekményeket, tehát ha indulna ilyen eljárás, nagyon könnyen bizonyítható lenne, hogy bűnösök.

Tehát ne dőljetek be, vagy ha mások bedőltek, magyarázzátok el nekik. És kérlek, osszátok meg ezt minél több emberrel, hogy ők is tudják: megint csak hazudnak, mert ez az életük.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Juhász Péternek teljesen igaza van. Hamis vád miatt csak akkor lehet feljelentést tenni, ha az alapügyben jogerős ítélet van, s az kimondja, hogy nem történt bűncselekmény. Erre pedig esély sincs, mert Polt Péter nem volt hajlandó Juhász Péter feljelentésével foglalkozni. Rogánék az emberek azon részének találnak ki ilyen obszcén helyzeteket, akik nincsenek tisztában a büntetőeljárás joggal. S ez megint csak a hazugságaikat, az emberek félrevezetését jelentik.
Anna Mária
Hajrá Juhász Péter! Nagyon klasszul csinálod!
amaramaistanna
Most találtam:
Juhász Péter
Bár az NNI nem tartotta fontosnak, hogy nyomozzon, mégis bíróság elé került Portik-féle ingatlanügy.
Helyreigazítást kért a Blikktől a Rogán-klán, de bebukták, mert ahogy a bíróság kimondta, "a cikk valótlanságot nem tartalmazott"
Pedig azt állították benne, hogy „közérdekre hivatkozva adott át jóval áron alul az V. kerületi önkormányzat egy értékes ingatlant az ismert alvilági figura, Portik Tamás állítólagos élettársához köthető Classic Immo Kft.-nek"

Féláron, közérdekből, pályáztatás nélkül, maffiózóknak.
De az NNI nem gondolja, hogy nyomozni kéne.

Ha téged is felháborít, oszd meg kérlek!

---

Itt a cikk erről:
www.blikk.hu/…/pert-vesztettek-a-blikk-ellen-roganek…

Az eredeti cikketpedig itt olvashatod:
www.blikk.hu/…/portik-elettarsanak-adtak-el-olcson-u…
wagabund
Hajrá Juhász!

...mindenesetre légy résen, mert többet költenek a megfigyelésedre, mint a gyermekélelmezésre. Félnek tőled, és ez adjon erőt.
Dr plágium
@hetöndöe: Mert töröltették...a rikkancs fiúcska is Blikket szorongat (Rogán rendelte)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.