Simicskó István, az Emmi államtitkára személyesen hívta fel az Átlátszót, és perrel fenyegette meg a portál újságíróját, amiért rossz fényben tüntették fel őt és családját az ingatlanvásárlásokkal kapcsolatban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
"Kisertet jarja be Europat, a kommunizmus kisertete..."... Regi szep idok, amikor a parttitkar elvtars csak felemelte a K-vonalas telefonjat, es azt fenyegetett meg , akit akart,... Most nem tortenik semmi mas, kizarolag a fidesz padsoraiba atult ex-komcsik (utolso csepp verig elkotelezett funkcik) alkalmazzak a regen jol bevalt modszereket,...

Elvtarsak! Lehet lapozni, ez mar nem muxik, az Atlatszot tobben ismerik, szeretik, mint az EMMI-t!
human
Ha már fenyegetőzik, akkor jó nyomon van az átlátszó.hu.
Senara
Nagyon szar dolog , mint láthatjuk , ha az ember szennyesét teregetik . Nem idézem pontosan , de már ezen elbukott .. azért írta be 2010 2011 bevallásba az ingatlanokat , mert nem voltak a kezébe az adásvételi papírok . ... Tessék itt egy" ember " aki azt sem tudja mije van ! Tessék bevenni a ginkgo bilobát , de hazugság ellen nem használ .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.