Az utóbbi évtizedben egzisztenciális bizonytalanságba került alsó középosztály, azaz a minden nap keményen dolgozó emberek érdekeinek képviseletét helyezte a kormányzás következő három évének középpontjába Orbán Viktor miniszterelnök pénteken tartott évértékelő beszédében. Orbán elégedett kormánya teljesítményével és néhány stiláris kérdést leszámítva nem hallottunk tőle önkritikát. Viszont harci riadót igen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Úgy tűnik Orbán még harcosabb kiállást vár el a hívektől. Nekem volt balszerencsém nem egy értekezleten ilyen híveket felszólalni hallani. Diplomás emberek előtt kezdték el mondani a nyilvánvaló hazugságaikat, mintha teljesen idiótáknak beszéltek volna. Nem zavarta őket, hogy minden amit mondta bizonyíthatóan hazugságok voltak. És ezektől várja Orbán, hogy még bátrabban, még harcosabban védjék meg őt és rendszerét a másként gondolkodóktól.
silber13
Zárja már valaki egy biztonságos diliházba! A kulcsot meg be a Dunába!
tivoli
Mekkora ellentmondás:
"egzisztenciális bizonytalanságba került alsó középosztály, azaz a minden nap keményen dolgozó emberek"
Elismeri, beismeri, aki dolgozik az nem tud megélni!
pbalage
szerintem egyébként ez az orbán egy pojáca.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.