Még nincs vége, és mégis. Ahogy a kormányfőnek is. Andy Vajna már idejében elaludt, igaza volt. Elvégre mindenkit már csak annyira érdekel Orbán, amennyire a pénztárcáját gyarapítja. Ide züllött Batthyány Lajos hivatala.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szanalmas, nevetseges, ijeszto - es ha a betegseget nezzuk, valamint a kozeleben elok felelosseget, - akkor melyen szegyenteljes orajuk nezve.

Ez a cikk rovid, lenyegretoro, es egy mondataval osszefoglalja a jelenlegi helyzetet: "Elvégre mindenkit már csak annyira érdekel Orbán, amennyire a pénztárcáját gyarapítja"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szanalmas, nevetseges, ijeszto - es ha a betegseget nezzuk, valamint a kozeleben elok felelosseget, - akkor melyen szegyenteljes orajuk nezve.

Ez a cikk rovid, lenyegretoro, es egy mondataval osszefoglalja a jelenlegi helyzetet: "Elvégre mindenkit már csak annyira érdekel Orbán, amennyire a pénztárcáját gyarapítja"
nyanya001
Törölték honlapjukról Orbánt a lengyel békemenetesek

Nem jönnek a lengyel támogatók a március 15-i nemzeti ünnepre a kormánypárti rendezvényekre. Orbán Viktor lengyelországi hívei nem szeretnének oroszbarátnak látszani, ezért maradnak távol.
karma1
@nyanya001: Igen, ezt sikerult "elinteznie" a mostani lengyelorszagi utjan. Mit gondolsz, bayer, bencsik csinal valami demonstraciot a vezir mellett 15-en? Vagy mar erre sincs penz? (Mondjuk, ne is legyen, mert akkor azt a zembereknek kell kinyogniuk).
nyanya001
@karma1: Erre lesz pénz, csak az egészségügyben dolgozókra,
meg a nyomorgókra nincs mert Magyarország jól teljesít
a miniszterelnöki hazugságokban !!
nemkati
@karma1: Pont ez jutott nekem is eszembe, persze, saját magamra gondolva. :))
Hogy milyen egyszerűen és röviden el lehet mondani a lényeget, nem olyan terjengősen, ahogy én szoktam elmondani a véleményem. :)
nemkati
@nyanya001: Szerintem meg ha pénz van is rá, nem lesz képük békemenetezni. Bár, ki tudja. Ha 0rbán érzi a vesztété, akkor lehet, hogy egy békamenettel meg tudja erősíteni a pozícióját, és valamennyi hívet megint maga mellé tud állítani. De szerencsére egyre kevesebbet. Mintha ébredezne az istenadta nép. :D
karma1
@nemkati: Te nem szoktal terjengosen irni, sot!...:o))
hetöndöe
Bazári beszéd egy bazári majomtól,bazári szintű bazári majmoknak.:-))
nemkati
@karma1: Köszi. :)
De sajnos igen. És néha annyi mindent szeretnék mondani, le is írom, és mindig attól tartok, ilyen sokat senki nem fog elolvasni. És mégis. :))
De Te is szoktál néha regényeket írni, bevallom, csak a 99%-át olvasom végig.
zöldszem
Orbán a bazárba megtartotta a bóvli beszédét. Andersen meghalt, Hófehérke @rva lett. Orbán az új meseszerző, meséjével sikert ér el Vajna papinál.
Magyarország jobban teljesít, klónoztuk Andersen-t.
JAJMÁR
A "megrögzött" híveknek nem számít, hogy mit mond, nem is értik, vagy nem akarják érteni. (Nem véletlenül nehezen érthető, amiket mond).
A lényeg, hogy a veszprémi vereségért meg van nevezve a "bűnös", a szocialisták, akik ellen most "harcolni" kell. Azon mosolyogtam, hogy a Kész nem a szocik jelöltje volt, - bár ők ugyan szerették volna kisajátítani a győzelmet - most a mini.elnök nekik adta :-DD
Kettős üzenet ez, üzenheti a baloldalnak, hogy Tapolcán a szoci jelölt nyerhet, mert a szocik annyira nem is gyengék. Hajrá !
DogAdventures
Hatalom csak annak járna, aki nem vágyik hatalomra.
nyanya001
@nemkati: Ezeknek minden felfér az arcukra különösen a Bayernak !
magyarbakancs
Annyira érdekes volt a beszéde,hogy többen aludtak,telefonjukkal játszottak,és kényszeredetten tapsoltak.
Anno 5 évente megtartott párt kongresszusra emlékeztetett ez a beszéd.
karma1
@nemkati: Az 1 %-ert meg szamolunk...:o)))) Hogy tudod kihagyni?...:o)))
Knapp75
@JAJMÁR: Orbán kicsit tényleg elszámolta magát, a "bukott baloldallal" nyereti meg utólag a veszprémi választást! :)
Akkor lenne értelme "szociznia", ha a Fidesz hívők szavaztak volna át "tévedésből" a függetlennek álcázott szocialista Készre, de ugye a fideszesek inkább otthon maradhattak.

A békemenet szervezése meg azért kérdéses, mert ahhoz komoly országos mozgósítás kell és ugye ez Veszprémben sem nagyon ment...
Persze pár százezer embert bármikor összeszednek egy ilyen akcióra, csak egyre több energia és főleg pénz kell hozzá.
nemkati
@JAJMÁR: A pártok jelenlegi támogatottsága azt mutatja, hogy a Fideszt kevesebben támogatják, mint a többi pártot összesen, de ebben a körben még mindig magasan a Fidesz vezet. Az ellenzéki pártok közül (sajnos) jelenleg a Jobbik vezet, méghozzá a többi ellenzéki párt összes támogatójával azonos mértékben. A következő nagy ellenzéki párt még mindig a szocialisták.

Kérdés, hogy kiket nevezünk "szocialistának"? A pártot, a támogatóikat, vagy mindenkit együtt? De mindegy is. Attól tartok, a Fidesznek egyre kevésbé kell félni a szocialistáktól. Hivatkozási alap, visszamutogatási pont akár évtizedekig is lehet az "elmútnyócév", de az MSZP ereje, támogatottsága, szerepe csak fogy, és félő, hogy már nem fog visszatértni a 2002-es, 2006-os 50% fölötti értékre. Így pláne nem, ahogy Tóbiás (a tejesember) a veszprémi választások után nyilatkozott, micsoda siker ez nekik.

0rbán beszéde pedig olyan, amilyen, egyesek elaludtak rajta (még Tarlós is néha "befelé nézett"), mások lelkesen tapsoltak, de csak a poénokat, az öndícséreteket és a mások lealázását értékelték, mert csak annyit fogtak fel belőle. De ez a beszéd elsősorban nekik szólt. A bazári beszédet nem a miniszterelnök mondta az ország lakóinak, hanem a pártelnök a saját híveinek. Szerintem ezt a beszédet így kell érteni és értékelni.
nemkati
@karma1: Bocsánat!!! Csak azzal védekezhetek, hogy nem vagyok időmilliomos. :S
Azért igyekszem bepótolni. :)
JAJMÁR
@Knapp75: 11:41 Szerintem is elszámolta magát. Nyilván csak azért szocizik, hogy a vereséget magyarázza, és kijelölt egy új bűnbakot, akikkel harcolni kell! :-)
(Remélem, hogy ez feléleszti a szocikat)
Nem mernek békemenetet szervezni, de ha mégis, be kell szivárogni jó nagy "orbántakaroggy" molinókkal!
(Persze nem árt, ha ezek futni is tudnak -:D )
karma1
@nemkati: Ok, felmentes megadva, en viszont minden irasodat elolvasom, mert nagyon jo gondolatok vannak bennuk,...:o)))
JAJMÁR
@nemkati: 11:50 Nem hallgattam meg a beszédet, csak amit itt a Propin közzétettek belőle, - gondolom, hogy az a lényeg - de a tapsról eszembe jutott, a vezénylő hölgy :-D
az is lehet, hogy sorbabökték egymást, hogy most kell...
nemkati
@JAJMÁR: Szerinted egy békameneten az "orbántakaroggy" molinókkal felvonulóknak mennyi esélyük van Magyarországon a felvonulást túlélni? :S
Azok a békások 0rbán hívei, tehát oroszbarátok, Putyint is magasztalják, talán még Putyin módszereit is. Van valakinek kedve itthon Nyemcovot jáccani?
JAJMÁR
@nemkati: 12:07 Igaz, de olyan jó buli lenne :)
Nézni.. :-D
nemkati
@karma1: Örömmel hallom! (olvasom) :)))
Még valami: nagyon ritkán teccikelek, de remélem, hogy mivel a legtöbb itt írogató írásait szeretem, a gondolataival egyet értek, sőt, elgondolkodtatnak, még néha a véleményemet is megváltoztatják, az, hogy nem teccikelek mindent, csak azt jelenti, hogy nincs időm, sietek, stb., nem azt, hogy nem értek egyet. Nekem hiányzik a "nem tetszik" értékelés, mert ilyet is sűrűn tudnék nyomkorászni.
nemkati
@JAJMÁR: Ez igaz. Én is szívesen néznék ilyesmit, sőt! Már gondoltam, hogy oda mennék hasonló molinóval, megnézni, mi fog történni velem. Szóval nem zárom ki. :)

Az 0rbán bazárit én úgy néztem meg, ahogy a Klubrádióban tegnap valaki említette, hang nélkül. Na úgy érdekes volt, szeretném hallani a Gyurcsányfóbiások véleményét, ha egymás mellé tennének egy 0rbán és egy Gyurcsány beszédet, melyiküket neveznék "túlmozgásosnak"? :)
nyanya001
Jajajajaj már ez is ?

Nekiment a Fidesznek a Magyar Krónika főszerkesztője
Kinyílott a bicska, megírom...

„Nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok” – ezzel az erős felütéssel üzen a kormánypárti képviselőknek az egyébként mélyen kormánypárti Magyar Krónika főszerkesztője.

Bencsik Gábor Baj van, fiúk című nyílt levele szerda délután jelent meg a Mandineren.

„Valamit tisztázzunk: nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok”

– írja Bencsik. Levelének különös ízt ad, hogy a Magyar Krónikát Kerényi Imre, a kormány ötletgyárosa kifejezetten pozitív hírek közlésére hozta létre.

Bencsik az írásban nem említ neveket, de nyilvánvaló, hogy nála is az utóbbi hetek-hónapok. fideszes gazdagodási ügyei jelentették az utolsó cseppet a pohárban. Leszögezi, nem azzal van a baja, hogy a fideszes vezetők meggazdagodtak, hanem hogy a pénzharácsolás közben kockára teszik mindazt, amiért az emberek kimentek a Békemenetre, amiért polgári köröket szerveztek.

www.168ora.hu/itthon/nekiment-fidesznek-magyar-kronika-foszerkesztoje-132454.html
JAJMÁR
@nemkati: 12:17 A mimikával és gesztusokkal kísért beszéd, vagy előadás nekem általában tetszik, ha az segíti a megértést, mert az előadó együtt mozog a beszéd tartalmával. A túlkiabált, túlhangos és túlgesztikulált beszéd viszont agresszív embert mutat - mert ez egyben testbeszéd is -. A Gyurcsánynál nekem nem tetszik a kézmozgása, ez kimondottan zavar. Az egy ütemmel hosszabb szünetei is zavarnak - idegesít, nekem sok - de lehet, hogy ez neki kell, összerendezi a gondolatait.
Az Orbánnak a hangszíne zavar, erőltetett, rekedtes, "erőszakos". A lapok rendezgetése pedig fontoskodó. Egyik előadásmód sem tetszik igazán, de mostanában a Gyurcsány sokat javult :-)
A hang nélküli Orbán előadás jó lehet, majd megnézem :-)
nemkati
@nyanya001: Igen, de ez már 3 hónapja történt. Azóta Bencsik nem szólt többet, pedig a Simicska ügy, a GFG leleplezés, az V. kerületi botrányok kapcsán jó lett volna, ha tovább viszi a gondolatot. Ez nem történt meg, sajnos. Mindegy, lényeg, hogy ROHAD A NARANCS! :)))
nemkati
@JAJMÁR: Gyurcsányt is érdekes hang nélkül nézni. Ő saját bevallása szerint is egy energikus, túlfűtött alkat. 0rbán viszont nem ilyen, ezért nála mást jelent, amikor össze-vissza ugrál a pulpitus mögött, lekönyököl, kapkod a papírjaihoz, próbálja a leírt szöveget követni, ezért babrál annyit a papírokkal, de az igaz, hogy veszettül próbál uralkodni magán. Gyurcsány viszont bármikor képes papír nélkül szenvedélyesen beszélni és ugrándozni. Nála ezt díjazom, a rekedt ordítozást, a hatalmas gesztusokat én sem szeretem.
JAJMÁR
@nemkati: 12:34 Megnézem mind a kettőt, most már nagyon érdekel :)
Knapp75
@nemkati: Nem csak ugrándozni tud papír nélkül is Gyurcsány, hanem beszélni is. Orbán csak felolvas és még bele is kell segítenie egy-egy nyakból indított "rábólintással", ha hosszabb szó következik. :)

A visszamutogatás meg azért működik egyre kevésbé, mert a választók cserélődnek! Elhaláloznak illetve mások érik el a 18. életévüket.
2 választási ciklus (8 év) alatt kb. 1 millió ember "cseréje" zajlik le!

Ez miatt is apadt a szocialisták tábora, de most ez vár a Fideszre is (nézzétek meg a Békemenet átlagéletkorát), illetve ezért erősödhet szinte automatikusan a diákokra kifejezetten koncentráló Jobbik.
1989, 1994, 98 vagy éppen 2006 a fiatalabb generációknak már nem meghatározó élmény, nekik már a mindenbe beleugató 2010 utáni Fidesz-KDNP-ről kell véleményt mondaniuk. (az "emútnyócévből" Gyurcsány 2 évig volt miniszterelnök, Öszöd meg lassan 9 éve volt. :) )

Tehát kormányváltásra mindig van esély, legfeljebb 1-2 évtizedet kell rá várni, míg "kihalnak" a hívek.
nemkati
@Knapp75: Egyetértek veled nagyrészt. És még azt is hozzáteszem (bár valamiért nekem egy ember halála mindig iszonyat szomorúságot okoz, egyszerűen a halál gondolatát nem tudom elfogadni, bárkiről is legyen szó), hogy előbb-utóbb azok is kihalnak, akiket le lehet kommunistázni. (Bár, vannak, akik ezt büszkén vállalják, csak azt nem veszik magukra, amikor mások a kommunistákat kollektív, vagy ma is elkövetett bűnökkel vádolják.) A '89 előtt KISZ titkárként tevékenykedőket nem kommunistáznám le, akár 0rbánnak, Gyurcsánynak, Kövérnek, bárkinek nevezik is. Legalábbis csak emiatt nem.
Knapp75
@nemkati: Az a gond, hogy akik "származás" alapján ítélnek meg másokat és nem a tettek alapján, azok örökké mutogathatnak az "MSZMP" vélt örököseire. Mert van "utódpárt" és minden baloldali pártot oda lehet tolni az MSZP-hez.
Most sem zavarja őket, ha a lekommunistázott baloldali politikus vagy szavazó nem is élt még 90 előtt, vagy csak gyermekként...
karma1
@nyanya001: 12.22-re: Istenkem, ha csak a bekemenetet hiteltelenitette volna el orban , akkor az a francot se erdekelne, majd csak meglesz valahogy bencsik,a mindenkire kopkodo bayerzsoti, meg az osszes tobbi, aki a nevet adta ehhez a zavaros bekamenetes vallalkozashoz, hanem hogy az embereket vertek at - most mar otodik eve-, az a sokkal nagyobb problema...(Mikozben a fidesz sikeresen szetverte a nem-bekemenetes mas, jol mukodo civilszervezeteket, mert oket penzelte Norvegia).
nemkati
Bazári beszéd a bazári majomtól. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.