Még nincs vége, és mégis. Ahogy a kormányfőnek is. Andy Vajna már idejében elaludt, igaza volt. Elvégre mindenkit már csak annyira érdekel Orbán, amennyire a pénztárcáját gyarapítja. Ide züllött Batthyány Lajos hivatala.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szanalmas, nevetseges, ijeszto - es ha a betegseget nezzuk, valamint a kozeleben elok felelosseget, - akkor melyen szegyenteljes orajuk nezve.

Ez a cikk rovid, lenyegretoro, es egy mondataval osszefoglalja a jelenlegi helyzetet: "Elvégre mindenkit már csak annyira érdekel Orbán, amennyire a pénztárcáját gyarapítja"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@nemkati: 12:34 Megnézem mind a kettőt, most már nagyon érdekel :)
Knapp75
@nemkati: Nem csak ugrándozni tud papír nélkül is Gyurcsány, hanem beszélni is. Orbán csak felolvas és még bele is kell segítenie egy-egy nyakból indított "rábólintással", ha hosszabb szó következik. :)

A visszamutogatás meg azért működik egyre kevésbé, mert a választók cserélődnek! Elhaláloznak illetve mások érik el a 18. életévüket.
2 választási ciklus (8 év) alatt kb. 1 millió ember "cseréje" zajlik le!

Ez miatt is apadt a szocialisták tábora, de most ez vár a Fideszre is (nézzétek meg a Békemenet átlagéletkorát), illetve ezért erősödhet szinte automatikusan a diákokra kifejezetten koncentráló Jobbik.
1989, 1994, 98 vagy éppen 2006 a fiatalabb generációknak már nem meghatározó élmény, nekik már a mindenbe beleugató 2010 utáni Fidesz-KDNP-ről kell véleményt mondaniuk. (az "emútnyócévből" Gyurcsány 2 évig volt miniszterelnök, Öszöd meg lassan 9 éve volt. :) )

Tehát kormányváltásra mindig van esély, legfeljebb 1-2 évtizedet kell rá várni, míg "kihalnak" a hívek.
nemkati
@Knapp75: Egyetértek veled nagyrészt. És még azt is hozzáteszem (bár valamiért nekem egy ember halála mindig iszonyat szomorúságot okoz, egyszerűen a halál gondolatát nem tudom elfogadni, bárkiről is legyen szó), hogy előbb-utóbb azok is kihalnak, akiket le lehet kommunistázni. (Bár, vannak, akik ezt büszkén vállalják, csak azt nem veszik magukra, amikor mások a kommunistákat kollektív, vagy ma is elkövetett bűnökkel vádolják.) A '89 előtt KISZ titkárként tevékenykedőket nem kommunistáznám le, akár 0rbánnak, Gyurcsánynak, Kövérnek, bárkinek nevezik is. Legalábbis csak emiatt nem.
Knapp75
@nemkati: Az a gond, hogy akik "származás" alapján ítélnek meg másokat és nem a tettek alapján, azok örökké mutogathatnak az "MSZMP" vélt örököseire. Mert van "utódpárt" és minden baloldali pártot oda lehet tolni az MSZP-hez.
Most sem zavarja őket, ha a lekommunistázott baloldali politikus vagy szavazó nem is élt még 90 előtt, vagy csak gyermekként...
karma1
@nyanya001: 12.22-re: Istenkem, ha csak a bekemenetet hiteltelenitette volna el orban , akkor az a francot se erdekelne, majd csak meglesz valahogy bencsik,a mindenkire kopkodo bayerzsoti, meg az osszes tobbi, aki a nevet adta ehhez a zavaros bekamenetes vallalkozashoz, hanem hogy az embereket vertek at - most mar otodik eve-, az a sokkal nagyobb problema...(Mikozben a fidesz sikeresen szetverte a nem-bekemenetes mas, jol mukodo civilszervezeteket, mert oket penzelte Norvegia).
nemkati
Bazári beszéd a bazári majomtól. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.