Rogán Antal minap kirohant az egyenlőség eszméje ellen. Könnyen teszi ezt, akinek ilyen sebességgel nőnek a lakásai, a barátainak vagyona és a barátainak barátainak vagyona, nincs is szüksége, hogy higgyen az egyenlőségben. Csakhogy van Magyarországon 4 millió ember a létminimum alatt, és még körülbelül ugyanannyi, akit a létminimum alá csúszás fenyeget. Ők talán hiányolják az egyenlőség eszméjét. (Fotó: Kovács Bence, Nol.hu) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Vannak olyan férgek, melyeket azonnal el kell taposni ! Rogán kisg**i véletlenül kimaradt, de majd igyexünk...
Toby
Vannak olyan férgek, melyeket azonnal el kell taposni ! Rogán kisg**i véletlenül kimaradt, de majd igyexünk...
lampa laz
Viszont van neki is Gucci táskája a fotó alapján. Ha egyenlőség lenne akkor ő ezzel nem tudna kérkedni, mert mindenkinek lehetne. Ez is oyan mint a rohadt padlizsán ott a cba-ba.
papa.49
@Mirabilis: Ha a főnök féleszű, a többinek még annyi se lehet!!!
Levendula
Ha fiatalabb lennék és hajadon... és választanom kéne... akkor inkább egy jóképű szegény legény, mint egy olyan kaliberű hapsi, mint a tóni a 100 milkós házával...
KERKA
Még ha csak 100 millás lenne. De van az több is. Ahogy a paraméterei hetente nőnek, úgy az ára is egyre többet ér:)) Ha 6 alkalmazott dolgozik be a Rogán családnak, gondolom elkél egy Hyppolit a lakáj is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.