Történetünk hőse egy egyedülálló hölgy, aki vállalkozóként dolgozott otthon, de a cége tönkre ment, most alkalmi távmunkából él, valamint időközben őstermelő lett. Önellátásra próbál berendezkedni, de érthető, ha az átállás igénybe vesz némi időtUgyanakkor a hölgy igen kreatív, szereti okosan és hasznosan tölteni az idejét. A kosárfonás felettébb érdekelte, hát elment egy tanfolyamra, aztán otthon gyakorolgatott, s alkotásainak fotóit saját weboldalára felrakva, boldogan büszkélkedik velük ismerőseinek. De inkább meséljen ő maga!

Forrás: fullank.com
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mocskos féreg, aki erre az aljasságra utasítást ad és az is, aki végrehajtja!
Anna Mária
Emberek képesek ilyen "munkát" végezni, mint ezek a navosok?!
Kik ezek? Ki nevelte őket?
Levrone
Gusztustalan, de van benne valami, ami megütötte a szememet. A NAV hivatalosan kijelentette, hogy abból a pénzből nem lehet megélni. Zsiga Marcell nem ezt mondta nekünk. Akkor mi az igazság? Ugyanis a hölgynek a 47 eFt-nál több jutott a fia utáni örökség révén. Tehát akkor itt a hivatalos állásfoglalás kormányzati részről, hogy nemhogy 47-ből, de még több pénzből sem lehet megélni? Csak kérdem. Ettől eltekintve szinte hihetetlen ganék, ez tény... :-(
eszegfu
Van valakinek ötlete, hogy lehet elérni ezt a hölgyet? Esetleg a cikket megjelentető fullánk.com-nak hogy lehetne jelezni? A fb-on egy adószakértő felajánlotta ingyenes képviseletét és tartok attól, hogy ennyi hsz. között esetleg nem veszi észre. Szerintem, ha valaki, akkor ő most többet tud segiteni, mint mondjuk egy ügyvéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.