Még a megválasztott országos önkormányzati képviselőket sem engedték be az Országos Roma Önkormányzat irodáiba, így jobb híján az épület előtt mondták el, hogy Farkas Flóriánnak és körének előbb-utóbb el kell számolnia a gyanús közbeszerzésekkel, így a havi félmillióért lízingelt személygépkocsikkal is. Ezeket egyébként eddig egyikük sem látta, arra gyanakszanak, hogy csak papíron léteznek. Az LMP szerint a roma önkormányzat „a semmire” költött el 300 millió forintot a romák munkavállalását segítő forrásból, ami – ahogy fogalmaztak – korrupciógyanús.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" Farkas Flóriánnak és körének előbb-utóbb el kell számolnia a gyanús közbeszerzésekkel"
Csak egy iciri-piciri kérdés: miért " előbb-utóbb"? Előbb, vagyis azonnal!! Vagy igaz lenne a gyanú? Mert akkor Flóriánnak nem a parlamentben van a helye, hanem másutt! És eléggé hossző időre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Hát ugye, ezzel a Flóriánnal is azt kéne tenni - persze nevelő célzattal - mint tették ezt némely falusi legények a menyecskéket hajkurászó papjukkal. Mert ugyi látták a legények, hogy a papjuk ugyancsak koslat a menyecskék után. Na, ezen rettenetes méregbe jöttek és kigondolták, hogy ők bizony a papot elnáspángolják! De elmentek előtte a püspökhöz, engedélyért, mert papot csak úgy nem lehetett verni. A püspök gondolkozott, végül azt mondá: " Nem bánom, legyen meg az Úr akarata, de szigorúsággal meghagyom nektek, a rongy papot a fejétől lefelé, és a talpától felfelé nem bánthatjátok! Amúgy meg legyen meg az Úr akarata.
Erőseg gondolkoztak a legények, köszöntek és elvonultak. Két nap múlva a templomszilga szólt a püspöknek, küldjék mán egy káplánt a vasárnapi misére, mivelhogy a papot valakik nagyon megverték! Nosza, ment a püsoök a paphoz, útközben találkozott a legényekkel, rájuk dörrent: Mit csináltatok? nem megmondtam, mit szabad tennetek?
- Mi püspök úr, szót fogadtunk, mert ugyi azt tetszett mondani, a fejétől lefelé és a talpától felfelé nem bánthatjuk! Hát úgy tettünk. A Marci és az Estvány megragadták a tiszteletes urat és szépen fejre állították. No akkor már szabad volt a zsanakolás! Mert hát úgy tettünk, ahogy mondani méltóztatott. Mi ugyanis a fejétől felefelé, a talpától lefelé tángáltuk el Isten nagyobb dicsőségére.
silber13
Hát talán azokkal a himpellérekkel is ezt kéne tenni!
papa.49
Mindenesetre jól jellemzi a mai közállapotokat hogy ez a koma miniszterelnöki biztos, hát mondjuk a kinevezője se dicsekedhet nagyon, se a palival, se magával!!!
bakegya
Ilyen az mikor a cigány alá lovat adnak:fordítva ült ez is fel a lóra.
Brüsszelbe is,mekkora dumát nyomott...vicctorunk akkor is pajzsként használta,eszükbe sem jutott a cigányság nyomorának utánna nyúlni-a many könyebb volt lenyúlni.
gödörben
Ezért nem működik a felzárkóztatás. Az arra biztosított milliárdokat is ellopják. Nem korrupt felügyelet, elszámoltatás, számonkérés kellene minden nép vagyonával foglalkozó testületnél.
Mikor lesz már ennek vége???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.