Vasárnap éjszaka betörtek Jávor Benedeknek, a Párbeszéd Magyarországért párt EP-képviselőjének irodájába – számolt be a 168 óra Online. A portál szerint maga a rendőrség értesítette Jávorékat, hogy egy 13. kerületi házkutatás során váratlanul olyan dokumentumokat találtak, amelyek feltételezhetően a képviselő irodájához tartoznak.

Ez azt jelenti, hogy a vasárnap éjjel eltűnt papírok vagy egy részük még az éjjel megkerültek annak ellenére, hogy Jávorék feljelentést sem tettek. A politikus arról is beszámolt, hogy a rendőrség nagy erőkkel vonult ki az irodájához.

Jávor szerint úgy tűnik egyelőre, csak iratokat loptak el a 11. kerületi irodájából. Ám munkatársaival nemcsak azt fogják ellenőrizni, mely dokumentumok hiányoznak, hanem azt is, hogy nem helyeztek-e el lehallgató készüléket a helyiségben.

Jávor Benedek így írt az esetről Facebook-oldalán:

Néhány hónapja az autómat törték fel bármiféle külsérelmi nyom nélkül, majd az egyszeri tolvaj gondosan visszazárta, miután egyes egyedül a laptopomat vitte el belőle (azóta sem lett meg, a rendőrség lezárta a nyomozást). Ma éjszaka a budapesti irodámba törtek be, és a megélhetési rablók kitakarították az összes irattartót. Különös véletlenek vannak.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@keresztapa: Nem igazán vagy gyakorlati ember, bár ha nem foglalkoztál valamilyen szinten a témával, akkor nincs mit felróni a terhedre.
Bizony !
Nem légből kapott feltételezés a betörésnek álcázott rendszabály-alkalmazás !
Ugyanez működik házkutatással "egybekötve" !
Aztán, amikor hónapok alatt megismerik a szokásaidat, családtagjait szokásait és közben hallgatják is a telefonjaitokat, annak nem csak az lehet a célja, hogy infókat szerezzenek rólad, kapcsolataidról, terveidről...stb. hanem az is, hogy megállapítsák, mikor, melyik időpont alkalmas poloska telepítésére, akár a lakásodba, akár a gépkocsidba, nyaralódba...stb. mikor, milen ügyben van a család távol - akár napokra, vagy hetekre - az oibjektumtól.

Azt remélem sokan tudják, hogy a szokványos hengerzárakat, de ezeknél rafináltabb ketyeréket is úgy nyitnak és zárnak a "szolgálatok" emberi ( ide értendő a már nem aktív, de magánnyomozóként tevékenykedő emberke is ! ) mint te a halkonzervet !
Az elektromos riaszók kiiktatása sem ördöngősség ! Amikor valamilyen ürüggyel bekopognak hozzád ketten ( általában egy nő és egy madár, hogy ne legyen feltűnő ) és az egyikük kezében van egy táska, akkor abban a táskában van az a ketyere, amelyik figyeli és detektálja lakásod környezetében aktív rádiójeleket, frekvenciákat és ezt követően alkalmas pillanatban a behatolás már nem is probléma.
Számos esetben a figyelés és a szoros figyelés (köznapian követés ) is készülék telepítést készít elő !

Remélem pupillákat nyitottam a gengszterrezsim szokásait illetően, bár ezeket a módszereket minden titkosszolgálat alkalmazza, azonban a gengszterrezsimmel kapcsolatban alappal gondolhatunk arra, hogy nem kellően törvényesen és megalapozottan alkalmazzák ezeket a módszereket !
Orbánc úgy fél a hatalkomvesztéstől, mint ördög a tömjénfüsttől, ezért vannak hónapokig, sőt évekig tartó megfigyelések és "dossziézások" !
Megjegyzem, hogy törvényesen - hosszabbítást követően - összesen 1890 napig tarthatnak személyt,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@keresztapa: Jó hogy van ez a "nagy testvér". Mindig lehet rá hivatkozni, ráfogni dolgokat. Lefekvés előtt megnézem, hogy nem-e az ágyam alatt van.
human
Most látom, hogy a propellerben megjelenő hirdetésében egy zárfeltörő eszköz van :D
postimg.org/image/oicz5xc2f/
Desischado
@papa.49: Nekem is rögtön ez jutott az eszembe! Na, vajon kinek, és miért? Kiváncsi vagyok a további fejleményekre! Toby-nak teljesen igaza van! Egyébként is, ő egy nagyon okos fickó!
mate03
@keresztapa: Nagyon megkeseredett ember lehetsz!Szerinted a demokrácia,mint olyan,csak lázálom?
csetere
@wagabund: Felesleges ezért betörni. Már poloska nélkül is simán le lehet hallgatni bárkit!
Toby
@keresztapa: Ismeretlen személy ingatlanát nem fogják soha hallgatni.
Az álláspontom attól még soha nem változott - főleg politkkai kérdésekben - mert törvényesen létrehozott, ám törvénytelen módon alkalmazott szolgálatokkal igyekeznek megfélemlíteni !
Ettől csak beton leszek, ahogy eddig is !
Ott és úgy járatom le ezeket, ahogy és amikor lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.