Vas Zoltán a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje volt 2010-ben, 2013 tavaszáig pedig a Magyar Nemzeti Gárda vezető-helyettesi pozícióját is betöltötte. Most kiderült róla: 2013 nyarán egy kamionnyi sportcipőt nyúlt le ukrán és szlovák alvilági figurák segítségével – írja az Index.

Vas Zoltánék üzelmének vesztét az okozta, hogy amikor elkezdték árulni a cipőket, összevesztek egymással. Lebukásuk után a 60 milliót érő áruból nagyjából húszmilliónyi kár térült meg.

Ugyanakkor nem ez volt Vas egyetlen bűntetőügye: 2010-ben hitelsértéssel vádolták, míg 2012-ben azzal, hogy többedmagával ellopott egy 50 milliós munkagépet.

A Magyar Nemzeti Gárdában állítólag azt híresztelték, Vas azért tűnt el, mert beteg vidéki rokonát ápolja. Ezzel szemben az igazság, hogy az egykori politikusjelölt előzetes letartóztatásban van a szombathelyi börtönben.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Végül is kár, hogy csak jelölt maradt. Nyerhetett volna is . Elfért volna a többi tolvaj között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szolmekkoj
@postás: tehát már a betyárokat is megtagadod? Hamarosan már ott tartunk, hogy megélhetési szándékból még önmagadtól is el fogsz határolódni. Nálatok a gumigerinc a közösségformáló erő. Kormányrúdról álmodoztok? Abból, hirtelen felindulásból elkövetett rúdtáncolás lesz tangában a bajtársak előtt, mert többre nem is vagytok képesek. A szar mindig szar marad, akárhová pakolod. Álmodozás helyett inkább készíts egy zöldséges bablevest a cipőbűnözőnek, ha már megtörtént a gárdistabűnözés.
miazavalami
@postás: @szolmekkoj: Végig olvastam eszmefuttatásotokat. Isteni volt! :-)
Kiderült, a jobbik is ízig - vérig mágyári párt.
papa.49
@postás: Koma el kéne tolnod a bicajt a kurucra, nem gondolod, itt nem vagyunk rád vevők!!!
papa.49
@postás: Koma nekem ne ,,hízelegj,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.