Vas Zoltán a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje volt 2010-ben, 2013 tavaszáig pedig a Magyar Nemzeti Gárda vezető-helyettesi pozícióját is betöltötte. Most kiderült róla: 2013 nyarán egy kamionnyi sportcipőt nyúlt le ukrán és szlovák alvilági figurák segítségével – írja az Index.

Vas Zoltánék üzelmének vesztét az okozta, hogy amikor elkezdték árulni a cipőket, összevesztek egymással. Lebukásuk után a 60 milliót érő áruból nagyjából húszmilliónyi kár térült meg.

Ugyanakkor nem ez volt Vas egyetlen bűntetőügye: 2010-ben hitelsértéssel vádolták, míg 2012-ben azzal, hogy többedmagával ellopott egy 50 milliós munkagépet.

A Magyar Nemzeti Gárdában állítólag azt híresztelték, Vas azért tűnt el, mert beteg vidéki rokonát ápolja. Ezzel szemben az igazság, hogy az egykori politikusjelölt előzetes letartóztatásban van a szombathelyi börtönben.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Végül is kár, hogy csak jelölt maradt. Nyerhetett volna is . Elfért volna a többi tolvaj között.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Végül is kár, hogy csak jelölt maradt. Nyerhetett volna is . Elfért volna a többi tolvaj között.
papa.49
@zöldszem: Ki hitte volna csupa ,,gráll lovag,, ból áll ez a kompánia!!!
zöldszem
@papa.49: Végül is volt kitől tanulniuk!
papa.49
@zöldszem: Csak nem a ,,sofőrre,, gondoltál???
zöldszem
@papa.49: De igen! Tudod, a politikus talpig becsületes, mondom talpig, egy milliméterrel sem tovább.
F_Viktor
Nem lepődtem meg a Jobbik keleti nyitása kapcsán, valami hasonlót vártam tőlük (is).
Mert köztudott, hogy oroszok, ukránok, s több arab állam támogatja fű alatt a Jobbikos politikusokat. Azt nehéz elhinni, hogy minden ellenszolgáltatás nélkül döntik nekik a fekete forrásból származó pénzt.
Yoda69
Ennyi jobbikos botrany. Es meg nem is voltak kormanyon...
papa.49
@zöldszem: Igen a talajtól a cipője talpáig...Néhány mikron a becsülete...
Toby
"Csonka Magyarország nem ország - lenyúlt Magyarország menyország !"
Minek ez a hajcihő, jól teljesít a sportcipő !
nyanya001
Na de várjatok, ne adja Isten, csak kerüljenek hatalomra !
papa.49
@nyanya001: Ezek zúl tennének a fütyiszen is, ezt kell megakadályozni!!!
Desischado
@nyanya001: @papa.49: Nekem is ugyanez a véleményem! Ha hatalomra jutnak, akkor végünk van tényleg!
nezelodo
A császárvárosban is kisikáltak egyet a megválasztott képviselők közül az előző ciklusban, mert "némi sara" maradt hátra a föstéboltokban a fölírásra vásárlás okán. Persze ettől még éjszakánként hivatalból üldözheti a tolvaj cigókat...
gazdag dezső
Valaki mutasson már egy régebbi pártot amelyek közt nincsen,nem volt tolvaj,sikkasztó!!! Amelyik pártnak még nincsen ilyen az azért van ,mert még nem volt rá elég idő,alkalom.De az arány azért érdekes,és az is ,hogy melyiket mutogatják nagyítóval,és melyeket titkolják,tagadják !!!
szolmekkoj
Kellett azért egy kevés bűncselekmény, hogy észrevegyék: 50 milliós munkagép ellopása, 60 milliós cipőszállítmány ellopása. Cirka 110 milliós kárérték. Mások 3 szem krumpliért ülnek. Eközben ez a tolvaj még képviselőjelölt is volt, gárdaparancsnok is és a kutya nem szólt hozzá. Ez is érdekes. Ezek a nyikhajok papolnak állandóan börtönről. Börtön, börtön, börtön. De ha róluk van szó akkor ők megtévedtek meg a cigánymaffia. Egy másik jobbikos is ül (meg még ki tudja hányat titkolnak) azt hiszem siófoki valami nagyon komoly összegű csalásért. Hát kérem szépen Itt a talpig becsületes embereket a szélsőjobbos csürhe közelében kell keresni.
Toby
Bármennyire utáljuk/gyűlöljük/lesz*rjuk a fideszhordát, a jobbik nevű gittegylet legalább annyira veszélyes, mint a fősperma csürhéje, nyilasok Piroskának öltözve !
papa.49
@Toby: Szerintem még sokkalta veszélyesebbek, mint a fütyisz!!!
Az egyik ezek még ,,éhes legyek,, kettő sokkal gátlástalanabb banda...
F_Viktor
@papa.49: Mindkét párt veszélyes, még ha most úgy tűnik, hogy más-más okból. A lényeg, hogy egy tőről fakadtak.
postás
"Vas Zoltán már 2011-ben kilépett a Jobbikból, s minden párton belüli tisztségéről lemondott. Így a Jobbik nem követhette nyomon magánéletének alakulását. Ha igazak az ellene felhozott vádak, akkor reméljük, hogy a törvény teljes szigorával sújt le majd az ilyen bűnözés útjára lépett személyekre függetlenül attól, hogy mely politikai pártnak volt a tagja az illető. A Magyar Nemzeti Gárda, amelynek sokáig vezetőhelyettese volt, valamint a Jobbik között vezetői szinten már 2011-től megromlott a kapcsolat – részben az ő tevékenysége, vezetői mentalitása miatt. Vas Zoltán a terhére rótt bűncselekmény idején, 2013 nyarán már a Jobbik lejáratására szerveződő Magyar Hajnal bizniszpárt előkészítésében, szervezésében volt benne. Most már értjük miért volt kénytelen olyan gyorsan felhagyni vele, ugyanis a mai napig nem volt tudomásunk arról, hogy előzetes letartóztatásba került, s ott is van lassan másfél éve."
szolmekkoj
@postás: ugye ezeket a marhaságokat, amiket leírsz, amivel csak mélyebben és tovább égeted a szélsőjobbos csürhét - mert még a bűnöző haverjaitok mellett sem álltok ki - remélem ezt magad sem gondolod komolyan, mert ehhez komoly gerinchiány szükségeltetik. Én azt mondom jobb lesz vigyáznod az állatkert közelében, nehogy rájának vagy csigának nézzenek és bevigyenek a pálmaházba mutogatni téged. Amikor kiderül egy szélsőjobbos csürhetagról, hogy homokos, pornós, pedofil vagy sittes bűnöző, vagy tolvaj-csaló akkor rögtön jöttök azzal a kamu dumával, hogy "már megromlott vele a kapcsolatunk, már nem tartjuk vele a kapcsolatot stb. Ezeket a kamukat a bébiszitter végzettségű vagy a rovarokkal táplálkozó vezetőtök találja ki?
postás
@szolmekkoj:
1. Nem én írtam, csak idéztem. (Gy.k.: Használtam idézőjelet.)
2. Kiszedem a lényeget, mert azt gondosan elkerülted. "Vas Zoltán már 2011-ben kilépett a Jobbikból" Ennyi.
3. "Ezeket a kamukat a bébiszitter végzettségű vagy a rovarokkal táplálkozó vezetőtök találja ki?" - Mindegy. Bármelyik jobb egy "demokratánál".
szolmekkoj
@postás: Ez a citátum a jegenyefa magasságú Szabó pártigazgatótok önéletrajzából való, akit idéztél és aki ezek szerint időnként nem tudja mit beszél: "2007 elejétől részt vettem a Magyar Gárda Egyesület és a Magyar Gárda Mozgalom létrehozásának, megszervezésének előkészítésében mint a tíz alapító egyike. A Magyar Gárda Egyesület alakuló ülésén a szervezet alelnökévé választottak, feladatom a civil szervezet bejegyeztetése és jogi kereteinek kialakítása volt. A 2010-es országgyűlési választásokon újra országos kampányfőnökként fogtam össze és irányítottam a Jobbik választási kampányát, emellett Budapest XI. kerületének 16-os választókerületében egyéni jelöltként is indultam, végül országos listán szereztem mandátumot..."
Az index riportja szerint: "Vas Zoltánt, aki 2013 tavaszáig a Magyar Nemzeti Gárda vezetőhelyettese, a 2010-es parlamenti választáson pedig a Jobbik XVI. kerületi szervezetének elnöke, egyben a párt kerületi országgyűlési jelöltje volt..."
Tehát az több mint érdekes, hogy Szabó azt írja, miszerint a (skárpi-tolvaj) V. Zoltán eltávolodott a látókörükből, holott éppen Szabó irányította a párt választási kampányát (mit ad Isten!) éppen akkor amikor a jelenleg előzetesben ülő V. Zoltán a XVI. kerület képviselő-jelöltje volt. Nehéz elképzelni, hogy az országos kampány irányítója (fő ideológusa és lebonyolítója) ne ismerné a főváros egyik jelöltjét és azt is nehéz elhinni, hogy V. Zoltán úgy távolodik el a párttól, hogy felkérik képviselőjelöltnek. Tudod, postás a 80 éves Julis nénit és a 93 éves Elemér bácsit át tudjátok vágni, de másokat egyre nehezebb feladat lesz hülyíteni.
levarosbukta
Ez má' milyen pitiség! Csórikám meglovasított pár kínai csukát és ezért lecsukták, az elv társai meg milliárdokat silbakolnak el és élik világukat. Szegény biztos veri a fejét a falba hogy lehet ő ilyen szerencsétlen!
szolmekkoj
60 millió egy kamionnyi kínai csuka? Ugyan! Ezek drága sportcipők voltak, a kínai vacakkal (amiből hat konténernyi lehet 60 millió) nem hiszem, hogy kockáztattak volna és ahhoz nem kellett volna ukrán maffiózók kapcsolata sem. A cipőbűnözésen kívül volt még egy laza hitelezési csalás és a egy 50 milliós Volvó (az sem kínai hanem inkább svéd) munkagép megfújása is. Hát nem girhes tyúkot lopott és nem is félérett dinnyét, annyi szent!
postás
@szolmekkoj: 2015 van, csak szólok. MOST mi köze Vas Zoltánnak a Jobbikhoz?
Emlékeztetőül: "Vas Zoltán már 2011-ben kilépett a Jobbikból"
szolmekkoj
@postás: CSAK szólok 2013 óta előzetesben csücsül. Amíg el nem kapták addig a magyar (?) nemzeti (?) gárda vezetője volt azt meg jól tudjuk Roy-tól, hogy szükségük van a szabadcsapatokra (ilyenek a gárdák is) , mert azok azt csinálják amit ő nem tud megtenni. Na, ennyi köze van a cipőbűnözőnek hozzátok. Kár tagadni. Betyárbecsület is van a világon, de úgy látszik ti még a sittes társaitok mellett sem álltok ki, nehogy elveszítsétek a jó kis jövedelmet amit kaptok. Teli bugyellárist, bele sok adóforintot! - ez a szlogen (tarlóspistásan: szlógen) jobban hangzana a szebb jövőt helyett. Addig amíg itt írogatsz egy bableves már régóta megfőtt volna, amit egy nagy doboz vazelin társaságában már bevihettél volna a "bajtársatoknak".
postás
@szolmekkoj: "Betyárbecsület is van a világon" - Igen, ezt imádjátok ti. Nekünk elég a "Becsület" is. Bebűnözött, dobtuk. Szerinted az lenne az ideális (és kellően liberális), ha továbbra is cimbiznénk vele? Pont ez az alapvető különbség a Jobbik és a többiek között. Mások a hazug szemkilővetőt is körbenyalogatják, ahelyett hogy még az országból is elkergetnék. Na erről ennyit.
Részemről a Jobbik elfogadottsága 50%, a többieké 0%. Elsősorban azért szeretném a Jobbikot kormányon látni, hogy eldönthessem, merre mozduljon ez az 50%. Gond nélkül besorolom a többi kutya közzé őket is, ha úgy viselkednek. De ehhez kormányozniuk kell, addig minden vélemény (a másoké is) csak spekuláció. A kormányrúd mellett válik el a sz@r a víztől.
szolmekkoj
@postás: tehát már a betyárokat is megtagadod? Hamarosan már ott tartunk, hogy megélhetési szándékból még önmagadtól is el fogsz határolódni. Nálatok a gumigerinc a közösségformáló erő. Kormányrúdról álmodoztok? Abból, hirtelen felindulásból elkövetett rúdtáncolás lesz tangában a bajtársak előtt, mert többre nem is vagytok képesek. A szar mindig szar marad, akárhová pakolod. Álmodozás helyett inkább készíts egy zöldséges bablevest a cipőbűnözőnek, ha már megtörtént a gárdistabűnözés.
miazavalami
@postás: @szolmekkoj: Végig olvastam eszmefuttatásotokat. Isteni volt! :-)
Kiderült, a jobbik is ízig - vérig mágyári párt.
papa.49
@postás: Koma el kéne tolnod a bicajt a kurucra, nem gondolod, itt nem vagyunk rád vevők!!!
papa.49
@postás: Koma nekem ne ,,hízelegj,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.