Kósa Lajos kizártnak tartja, hogy Orbán Viktor jelentett volna a pártállami állambiztonságnak. Szerinte nem valószínű, hogy Orbán perelné Simicskát, és azt a meghökkentő kijelentést tette, hogy Simicska Lajos korábban „egyetlenegy közbeszerzési pályázaton sem nyert”.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Lajos! Gyorsan orvoshoz, mert fertőző vagy.
papa.49
@Bercifiu: Igen orvoshoz, mert nagy a baj...
eszegfu
Talán mákot evett?! De azért szépen levezette, hogy miért is nem Simicska nyerte a
közbeszerzéseket...csak tulajdonos, ill. a cégben volt érdekeltsége, de a cég menedzsmentje pályázott és irta alá a szerződéseket, nem Simicska. Talán a fémkupakok magyarázata jobban sikeredett!
Senara
Miért perelne ,kiderülne az igazság agyon hallgatják és kész . Pedig kellene , mitől fél Polt elvtárs elintézné . Lalikának meg teljesen elvette az eszét a sok-sok százalék .
zöldszem
Lajos, Lajos azonnal jelentkezz egy állatorvosnál, humánusan elaltat 5000 ft. Kifizetem. Hazánkban nincs eutanázia, és nálad nagy a baj. Ne szenvedj tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.