Több újságíró és szerkesztő felmondásra készül a Magyar Nemzetnél és a Hír TV-nél – írja a NOL.hu. Mindez azután történhet meg, hogy Simicska Lajos a Mandinernek adott interjújában ügynökvádat fogalmazott meg Orbán Viktor ellen.

A NOL.hu-nak most a Magyar Nemzetnél és a Hír TV-nél dolgozó munkatársak azt mondták, ennek megjelenése után többeknek nyilvánvaló lett, hogy megállja a helyét Liszkay Gáborék lelkiismereti indoklása. Forrásaik azt mondták, a Magyar Nemzetnél és a Hír TV-nél dolgozó kollégák túlnyomó többsége elkötelezett jobboldali gondolkodású és nyíltan vállalja, hogy a Fidesz szavazója, ezért számukra komoly lelkiismereti problémát jelent, hogy a tulajdonos támadja Orbán Viktort, s ezt mindkét médium a vezető hírek között tálalja. A szerkesztőségekben egymás közt már elismeréssel beszélnek azokról, akik Simicska irányváltása miatt eddig önként távoztak.

A helyzetet belülről ismerő forrás azt is hozzátette, hogy a médiacsoport több munkatársa már felvette a telefont, hogy bekéreckedjen a március 15-ével induló állami hírcsatornához, a Magyar Rádióhoz vagy akár Széles Gábor médiacégeihez, a Magyar Hírlaphoz és az Echo TV-hez.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az viszont egynek sem jut eszébe, hogy elgondokodjon azon, hogy lehet ennek igazságtartalma is? Milyen emberek ezek, mit keresnek az ilyenek a médiában? Hazug szövegek felolvasására való agyatlan idióták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Vagy kéredzkednek? Újságírók marhára tudnak helyesen írni. De egyébként, megegyébként, és egyébként és egyáltalán egyébként,egyébként, ez a szó világcsúcsot dönt a magyar szavak használatában, egyébként.
karma1
@m.macskosz: 16.08-ra: Uj-Zelandon, a kozepfoku oktatasban MINDENKI megtanulja kotelezoen a farmergazdalkodast, de erre az infora kerlek meg ne probald idekuldeni oket, nem kell ide a feszultseg!...:o(((((
islander
Menekülnek a nyaloncok!
Üzenem Simicskának: LEGALÁBB TISZTUL A TÁRSASÁG !
mariaberta
Mint a patkányok a süllyedő hajóról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.