Rengeteg a gyerekbetegség az új uniós pályázati rendszerben, de ennél is nagyobb gondot okoz, hogy az intézményrendszer számára komoly kihívásokat jelent az új kiírások bírálatának, valamint a befejezett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ez egy nagyon rossz címadás!
Jól, megfelelően így lenne a cím:
Ezt így tervezte a kormány - maradt a korrupció és a bürokrácia!
nemjoezigy
Más: "A mostani helyzetnél az is jobb lenne, ha a kormányzat bejelentené, hogy csak fél év múlva tudják elindítani a dömpinget, ám akkor ténylegesen el tudna indulni a pályáztatás - vélte Kiss, aki szerint a mostani bizonytalan időszak leginkább a csalóknak kedvez, hiszen ismét megjelenhetnek a "csak én tudom, mikor nyílik a pályázat" típusú visszaélések." Ugye ez azt jelenti, hogy mire a köz számára ismerté válik egy-egy pályázat, kedvezményes lehetőség, (kötvény, támogatás, stb) addigra a csókosok, -akik egyébként is gazdagok- már kimerítették a lehetőségeket!
Így működik a fideszkdnp-nél az egyenlő esélyek, támogassuk a rászorulókat ideológia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.