Úgynevezett mélyreható vizsgálatot indított az Európai Bizottság a Magyarországon tavaly nyáron bevezetett reklámadó ügyében – közölte csütörtökön a brüsszeli testület. A bizottság vizsgálatának lezárultáig egy külön határozatban megtiltotta Magyarországnak a progresszív adókulcs alkalmazását a reklámadóban, vagyis magát a reklámadót függesztette fel.

A bizottság a vizsgálattal arra akar fényt deríteni, hogy a reklámadó hatályos szabályozása összhangban áll-e az állami támogatásra vonatkozó uniós szabályokkal. Azt gyanítja ugyanis, hogy a 0-tól 50 százalékig terjedő progresszív adókulcs szelektív, tisztességtelen versenyelőnyt teremthet bizonyos vállalatoknak.

A vizsgálat megindításával egy időben a brüsszeli testület, úgynevezett felfüggesztő rendelkezés formájában a vizsgálat lezárultáig meg is tiltotta a progresszív adókulcs alkalmazását.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ennek a vége megint fizetés lesz fizethetjük a ,,nagyon hozzáértő fütyisz kontár elkurmány agymenése miatt a kártérítéseket,, hurrá de jó hogy a hülyék uralkodnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Majd fizetünk...A Vályogvető meg felköltözik a Várba,,és röhög a markába..Azt is fizetjük.,oszt jó napot.
Senara
@papa.49:" Ennek a vége megint fizetés lesz fizethetjük a ,,nagyon hozzáértő fütyisz kontár elkurmány agymenése miatt a kártérítéseket,, hurrá de jó hogy a hülyék uralkodnak!!! " ... Nem hülyék mindent tudatosan csinálnak . Addig még mindent meg nem szereznek mikor már nem lesz mit ellopni . nem kell nekik a hatalom , mert az náluk van a PÉNZ !!!
bakurasz
Ha nem ment szép szóval, majd megy így! Gyerekkoromban, ha nem értettem a szép szóból, hamarosan birtokosa lettem egy nyaklevesnek. Nem haragszom érte, hatékony volt. Most meg egyenesen drukkolok!
kkalman
Az EU-nak gyakrabban kellene pofán vágni minielnökünket, hátha sikerülne egy kis értelmet beleverni abba a kemény fejébe.
papa.49
@kkalman: Biztos hogy nem a kupecfajtájából adódóan mindig mást akar csinálni mint egy normális ember, mondhatni a vérében van a csalás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.