Hende Csaba szerint tisztelet jár 1848-49 magyar hőseinek, akik, ha kellett, elég bátrak voltak a hazáért harcolni, de, ha arra volt szükség, elég bátrak voltak ahhoz is, hogy a haza érdekében megegyezzenek az egykori ellenséggel.

A honvédelmi miniszter vasárnap Szombathelyen mondott március 15-i ünnepi beszédében úgy fogalmazott: tisztelet és dicsőség adassék mindazoknak, akik megértették az új idők szavát, de bele tudták építeni közös örökségünket a közös jövőbe, amelyből senkit sem akartak kizárni.

Hozzátette: napjainkban sem elég uralni a pillanatot, a pillanatot arra kell felhasználni, hogy azoknak akiknek ez módjában áll – az ország vezetését rájuk bízták – maradandó jót tegyenek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
ennek semmi köze a bátorsághoz
életösztön
elég sok embert kivégeztek akkoriban
de ha bátorság akkor tessék kiegyezni az 56-s ellenségekkel is-
a két történet nagyon hasonló és hasonlóan is lett vége - oroszok/kivégzések
papa.49
@Nil: Az oroszok eddig két szabadságharcunkat fojtották vérbe 1849-49, és 1956 ezt nem kellene elfelejteni bolond ember aki az ellensége kezébe teszi a nyakát, kereskedni lehet meghunyászkodás nélkül is, ehhez nem kellene a Putyin seggét 20 nyelvvel nyalni, azt meg hogy milyen ,,barátok,, már ismerjük, legalábbis azok akik már eleget éltek...Addig barátkozik velünk a muszka amíg előnye származik belőle, ha nem lesz haszon megszűnik a barátság is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.