A 444.hu kapta el a pillanatot, amikor farkasok férkőztek a nyájba: két férfi "Orbán geci" táblával szeretett volna részt venni az állami ünnepségen a Nemzeti Múzeum előtt, ahol Orbán Viktor is beszélni fog. A várakozók ezzel nem annyira értettek egyet.

200 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Hatalmas kokárdával a mellén az asszonnyal az oldalán megy a múzeumkert elé tapsolni!!!-és ez az én szomszédom.
ERDÉLYBŐL ÁTTELEPÜLT-SZU-BAN KITANÍTTATTUK-ITTHON MINISZTÉRIUMI PÁRTTITKÁRKODÁS MAJD 3 ÉV A TAJGÁN MINT POLITIKAI MUNKATÁRS-mind e közben háromgyerek rendesen szociálisan segélyezve-kilenc unokával saját családiházban hiteltörlesztés nyomorában tengődve megy tapsolni a VICCTORNAK
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
Simicskától, Deutschtól, L.Simontól idézni az bunkóságnak számít.
Micsoda álszent világ...
tivoli
@Knapp75: ma, 00:25
Nyitottak újakat, igen. pl autógyárakat, melyek haszna a külföldi befektetőt illeti, de ettől a volt gazdáknak még nem lesz pénzük külföldi tejre.
Az ide telepített nyugati cégek piaca nem magyar érdekeltségű piac, éppen ez volt a lényege a magyar gazdaság piacának megszüntetésének.
S ha még idevesszük az eu-s államhatárok nélküli kereskedelmi forgalmat, el lehet képzelni, hogy mekkora vám-bevételektől eset el az ország.
Azt hiszem, itt a gyökere az ország elszegényedésének, az egyre magasabb adók bevezetésének, mert az állam másképpen nem tudja kigazdálkodni a működéshez szükséges tőkét, legfeljebb külföldi kölcsönökkel, melyek aztán uzsorakamattal szállnak vissza még az unokáinkra is.
kisangyalom13
Kedveseim, az újságírók miért nem foglalkoznak, a parlamentben viccelődő fegyverfogással, Gőgös Zoltán MSZP-s politikusnak lehet? 2015-03-18-án azt nyilatkozta, Gőgös Zoltán MSZP-s politikus, 3 perce előtte sem emlékszik vissza mit mutatott, lehet, hogy az orrát törölte! 2015-03-18-án azt nyilatkozta, Gőgös Zoltán MSZP-s politikus, 3 perce előtte sem emlékszik vissza mit mutatott, lehet, hogy az orrát törölte! Miért van ilyen politikus a parlamentbe, aki nem emlékszik vissza?
furfang
@bencemacska: Én ugyan még Demszky beszédén sosem voltam, nem is leszek több oknál fogva, de azt mondhatom neked, hogy akik dobálták biztos nem utasításra, hanem önszorgalomból tették.
bencemacska
@furfang: ma, 15:09
Nem is utasították őket, csak felhergelték! Kit ezzel, kit azzal. A futball szurkolók meg is kapják a megígért stadionokat!
Juszuf
@vukkocska: Majom kommunisták mint a vezetőik. Már a tárgyalóteremben vannak a szemetek. Ez után úgy felbátorodtak, hogy még a Zsanettet is elvitték egy körre. Jobb lett volna, ha téged vittek volna el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.