Nemcsak Párizsban, hanem Brüsszelben is drága luxushotelben szálltak meg Hendéék – írja a Blikk. A lap a francia éjszaka után három további olyan külföldi utat talált a honvédelmi miniszternél 2011-ben és 2012-ben, amelynél kirívóan magas szállásköltséget számoltak el.

Annyit lehet tudni, hogy Siklósi László védelempolitikai helyettes államtitkár tagja volt a delegációnak, a többi nemzetbiztonsági okok miatt titkok.

A brüsszeli utaknál a közös pont az volt, hogy Hende valamennyi esetben az uniós védelmi miniszterek találkozójára ment. Az egyik alkalommal 121 ezer, a másik alkalommal 118 ezer forintba kerül egy főnek a szállás egy éjszakára. A harmadik alkalommal 219 ezer forint volt a szállásköltség, de a minisztérium adataiból nem derül ki világosan, hogy fejenként vagy két főre.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@eszegfu: Nekem úgy rémlik,, a Lázár is erre hivatkozott,
aztán gyorsan befizette a saját zsebéből a 2 milliót nemzetbiztonsági okokból ... ::))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
H.Cs.-tól az országházban megkérdezte a riporternő a brüsszeli kiküldetés kapcsán:
hányan, vagy kivel aludt egy szobában (pontosan nem emlékszem), mire azt válaszolta
"egyedül drága". Ezt a lekezelő, fölényes stilust! Mi az, hogy "drága", milyen megszólitás ez?!
1magyar
Milyen pofátlanok ezek a vezetőink! A munka nélkül maradt ember éljen havi 22 ezerből, ezek meg dőzsölnek külföldi szállodákban!!!
tivoli
@eszegfu: ma, 07:48
Én a "drágám" szócskát használtam volna a helyében.
Ez a kérdés, hogy "hányan, vagy kivel aludt egy szobában"? tapintatlan és provokatív. Van valami köze hozzá egy újságíró nőnek?
eszegfu
@tivoli: Nem a "drágán"-t akartad irni?! Abban igazad van, hogy tapintatlan kérdés lehetett, viszont neki "türnie" kellett volna, mint közszereplőnek, főleg annak tudatában, hogy nem saját zsebből utazott, és uriember módjára kellett volna válaszolnia. "Tapintatról" szerintem itt nem lehetne beszélni, mert nem nászuton volt, hanem kiküldetésen, amiről mellesleg "utijelentést" is kell/ene készitenie.
panellproli
Ez a férfiatlan gennyzacskó valószínűleg a pénzzel növelte a férfiasságát, a baj csak az hogy a mi zsebünkből vette ki.Ebben a kormányban túl sok a frusztrált ember, aki a kivagyiságával és megalomán téveszmékkel ellensúlyozza ezt- fejétől bűzlik mindig a hal
havasigyopár
A hétfői kormányülésen Hende "ÚR" a tenyerébe többször beleköhögött, utána kicsit megpiszkálta az orrát is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.