A Quaestor-csoport vezetőjének számonkérését várják a kormánytól az ellenzéki pártok – írja összefoglalójában az ATV.hu.

A DK szerint már kattannia kellett volna a bilincsnek Tarsoly Csaba csuklóján. A szocialisták pedig azt szeretnék tudni, hogy a Jobbik miért áll a brókerbotrányok kapcsán a Fidesz oldalán.

A Bankszövetségnél nem aggódnak a brókerbotrány miatt. A szervezet főtitkára szerint töretlen a bizalom a bankokban. "Azt látjuk, hogy a hagyományosan bevált bankszektorhoz egyre többen fordulnak vissza"- nyilatkozta Kovács Levente. Hozzátette: egyre többen szeretnének bekerülni amögé az ernyő mögé, amit a bankszektor nyújt biztonságként. "Mi azt látjuk, hogy a bankszektor – ahogy volt, marad is – az elsődleges pénzügyi kiszolgáló központ"- fogalmazott a főtitkár.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mert a Csaba a tarsolyába tartja a fideszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Én azon csodálkoztam hogy a 2007 -es válság úgy sehogyan sem hatott néhány vállalatra ,pénzügyi vállalkozásra ,legalább is úgy tettek mintha nem történt volna semmi.
Én meg közben 2 X de biztosan mentem csődbe úgy ahogy az elő volt írva . :-(
Most is a talpraállásért kűzdök ! Ezek a cégek ,pénzügyi befektetők csalással húzták
át a válságos időszakot . Nem hiszem el még most sem hogy néhol fel sem fogták mi folyik és úgy tettek mintha ők nem volnának érintettek semmiben . Cégek tömkelege húzta le a rólót és sok 10 ezrek kerültek az utcára az elmúlt 6 évben . :-(((((((((((((((((((((
Hellcat
@human: Az alkotmányozó fidesz kétharmad nem tudott mit kezdeni egy apró szoci intézkedéssel mi szerint csak 5 évente kell vizsgálódni...Jó vicc szerintem is :D
dömdödöm
Nem merném kiszámolni pár év alatt a részvényekbe fektetők mennyit vesztettek .
Brutál horror összeg jönne ki . :-((((((
Vizual
Ez hasonlítani kezd az olajos ügyre. A háttérben ott is nagy halak úszkáltak. De én mondom, aki hülye az bűnözni sem tud. Meg tudok hasonló jókat még: "Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik!" De itt valaki nagyon hülye vagy mohó volt. Vagy ...
kisangyalom13
Kedveseim, miért nem veszi észre senkise, hogy az brókerügyvédek mindent kitudnak védeni a betétesekkel szemben! Quaestor-vezetők csak bábok, az ügyvédek diktálnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok