A Quaestor-csoport vezetőjének számonkérését várják a kormánytól az ellenzéki pártok – írja összefoglalójában az ATV.hu.

A DK szerint már kattannia kellett volna a bilincsnek Tarsoly Csaba csuklóján. A szocialisták pedig azt szeretnék tudni, hogy a Jobbik miért áll a brókerbotrányok kapcsán a Fidesz oldalán.

A Bankszövetségnél nem aggódnak a brókerbotrány miatt. A szervezet főtitkára szerint töretlen a bizalom a bankokban. "Azt látjuk, hogy a hagyományosan bevált bankszektorhoz egyre többen fordulnak vissza"- nyilatkozta Kovács Levente. Hozzátette: egyre többen szeretnének bekerülni amögé az ernyő mögé, amit a bankszektor nyújt biztonságként. "Mi azt látjuk, hogy a bankszektor – ahogy volt, marad is – az elsődleges pénzügyi kiszolgáló központ"- fogalmazott a főtitkár.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mert a Csaba a tarsolyába tartja a fideszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Mert a Csaba a tarsolyába tartja a fideszt.
Yoda69
@lampa laz: Meg talan azert is mert ok fialtattak a fideszes gecik (lazar, rogan, orban, szargyaros) penzet.
papa.49
Az ok ::::: Védett vad!!!
Most kicsit jegelik a palit, míg találnak valakit aki elviszi a balhét!!!
eszegfu
Én megnéztem: a Qaestor-nak "csak" a felügyelőbizottsági tagja Tarsoly (ahogy a Győri ETO-nak is), mások a vezetők. 2014. dec.ben kibocsátott kötvényük a társaság törzstőkéje!! Vagyis ugy látszik egy árva buznyák sincs benne, csak a papir! Sőt a Cégközlöny szerint valóban az ETO kapott "fizetési haladékot" (öncsődött jelentett), a Quaestorról semmi sincs! Ha belegondolok, az utolsó (2014.dec.12-i) kötvénykibocsátáskor (amihez ugye MNB eng. szüks.) már nem állhattak valami fényesen, ezt tudnia kellett volna a könyvvizsgálónak, a felügyelő bizottságnak és az MNB-nek is! Szemét egy munka!
coni
Csak át kell festeni a bejáratot nemzeti színűre és a birkák veszik tovább a papírjaikat. Legfeljebb átmenetileg beteszik Hagyó mellé a főkolompost amíg elül a vihar.
nezelodo
A mi komcsink jó komcsi, a mi sikkasztónk meg nekünk sikkaszt.
zöldszem
Mert most kaptuk a büntit, túlzsúfoltak a börtönök!
Luxus szálloda, luxus élet után nem hajlandók a túlzsúfolt börtönbe menni. Pedig igen, ott a helyük.
Clavigo
Haverok,buli ,tarsoly...oszt jó napot.. ""Lényeg egyedül az,hogy zsebben a lé.""...
human
@eszegfu: Szerintem is már a kötvénykibocsátásnál ki kellett volna derülni a turpiszságnak. De arra hivatkozni, hogy csak 5 évente kell vizsgálni őket az mszp miatt elég gagyi magyarázat. És ha az mszp 10 évre lőtte volna be a kötelező ellenőrzést akkor 10 évig feléjük sem néznek? Nagyon átlátszó ez a hárítás.
eszegfu
@human: Az én agyamban is a kötelező azt jelenti, hogy akkor mindenképpen meg kell tenni. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy menet közben (főleg, amikor ujra kötvényt bocsátanának ki és kell az engedély), nem lehet ellenőrizni! Nem igazán értek ennek menetéhez...de meglehetősen furcsa, hogy csak részlegesen függesztették fel a müködését. Továbbá, ha tényleg "öncsődöt" jelentett volna, (aminek nyoma sincs a hivatalos iratokban) akkor a Cégbiróság jelöli ki a független felszámolót (ugy mint a hivatalból kirendelt ügyvédet), nem pedig valamiféle kormánybiztost, vagy nem is tudom minek hivják.
dömdödöm
Én azon csodálkoztam hogy a 2007 -es válság úgy sehogyan sem hatott néhány vállalatra ,pénzügyi vállalkozásra ,legalább is úgy tettek mintha nem történt volna semmi.
Én meg közben 2 X de biztosan mentem csődbe úgy ahogy az elő volt írva . :-(
Most is a talpraállásért kűzdök ! Ezek a cégek ,pénzügyi befektetők csalással húzták
át a válságos időszakot . Nem hiszem el még most sem hogy néhol fel sem fogták mi folyik és úgy tettek mintha ők nem volnának érintettek semmiben . Cégek tömkelege húzta le a rólót és sok 10 ezrek kerültek az utcára az elmúlt 6 évben . :-(((((((((((((((((((((
Hellcat
@human: Az alkotmányozó fidesz kétharmad nem tudott mit kezdeni egy apró szoci intézkedéssel mi szerint csak 5 évente kell vizsgálódni...Jó vicc szerintem is :D
dömdödöm
Nem merném kiszámolni pár év alatt a részvényekbe fektetők mennyit vesztettek .
Brutál horror összeg jönne ki . :-((((((
Vizual
Ez hasonlítani kezd az olajos ügyre. A háttérben ott is nagy halak úszkáltak. De én mondom, aki hülye az bűnözni sem tud. Meg tudok hasonló jókat még: "Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik!" De itt valaki nagyon hülye vagy mohó volt. Vagy ...
kisangyalom13
Kedveseim, miért nem veszi észre senkise, hogy az brókerügyvédek mindent kitudnak védeni a betétesekkel szemben! Quaestor-vezetők csak bábok, az ügyvédek diktálnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.