Magyarországról 178 tonna szalmonellával és liszteriával fertőzött csirkehús került az ukrán piacra - hozta nyilvánosságra az ukrán főügyészség, amely büntetőeljárást indított az ügyben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szégyellhetnék a mocskos pofájukat !
Az ukrán sajtóban megjelentek szerint egyelőre annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy magáncég olyan Magyarországon előállított darabolt csirkét dobott piacra Ukrajnában, amelyben kimutatták az említett kórokozók jelenlétét. Az ügyészség egyelőre nem fedte fel sem a beszállító, sem az előállító vállalat nevét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Ebben a helyzetben ez több mint elfogadhatatlan. Azonnal érte menni, elhozni, a dupláját kivinni, tisztességes ellenőrzés után és nagyon sűrű és őszinte bocsánatkérést közreadni az érintett médiáknál.
Ekkora disznóságot egy a napi betevőért is kűzdő ország ellen, ez mélységesen felháborító. Tudni akarjuk ki volt ezért a felelős. Remélhetőleg a bűntetés és a továbbiakban a kereskedelemtől eltiltás ténye a hazai médiákban nem marad el.
Ha mégis, aljas egy országgá változtattak minket derék vezetőink. Szájtépő Péterrel az élen.
tivoli
Nyilvánosságra hozni ki ez a szemét banda és lecsukni mind, hogy egyhamar ne lássanak napot.
wagabund
@világlátó: az ötlet nem rossz, de mint tudjuk, szarnak -kárnak nincs gazdája...a bocsánatkérés, meg a jóvátétel nem erősségük...

ha a hír igaznak bizonyul, akkor a szerény jóhírünknek is annyi.
wagabund
@tivoli: felelősként majd megnevezik a vonatvezetőt, aki hibás hűtőkocsikkal sokat állt a pályaudvaron...ahol éppen az évszázad legmelegebb napja volt...talán még a váltókezelőt is megnevezik bűnösként.
tivoli
@wagabund: ma, 18:21
Minden lehetséges, de nem hiszem, hogy a magyar piac dicsőségére válik. mindenki érdeke, hogy kiderüljön.
papa.49
Mindenesetre a FM. főállatorvos már hárít nem volt tudomásuk róla, no oda se kell többet szállítani baromfit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.