Miközben stadionok és díszterek épülnek, miközben Orbán Viktor a Várból óhajt uralkodni népe felett, a városok és a falvak haldokolnak. A megélhetésre sokaknak reménye sincs. Egész települések néptelenednek el, vagy veszítik el a fiatalokat. Az országot a lakosság 6-10%-a hagyta el eddig, ezek mind a munkaképes korú, szakmával, nyelvtudással rendelkező népességből kerültek ki. Teljes reménytelenség, elöregedés, emelkedő bűnözés, félelem. Tökéletes táptalaj a szélsőjobboldali, radikális eszmék számára. Amit a baloldali pártok eddig sem, most pedig főleg nem tudnak kezelni, a kormánypártok pedig nem is akarnak, azt remekül megtalálja és a maga hasznára fordítja a Jobbik.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Mert nincs szükség ilyen sok emberre a Földön, de nem így kellene kinyírni a felesleget,hanem humánusabb ha a születést szabályozzák, csökkentik- főleg a megélhetési szülést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.