A Fidesz nem ért egyet Péterfalvi Attilával, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökével, a párt szerint arcukkal és nevükkel is vállalniuk kell a tettüket azoknak, akik "provokátorként" bénítják meg egy város életét vagy jelennek meg békés rendezvényeken.

Az adatvédelmi biztos újságírói megkeresésére csütörtökön azt közölte: a magánszemélyek esetében a hatályos jogszabályok nem biztosítanak lehetőséget arra, hogy a rendezvényeken készült felvételeket továbbítsák abból a célból, hogy a képekből valamely szervezet adatbázist hozzon létre, például a "provokátornak" tartott személyek listáját.

Arra reagált, hogy Böröcz László, a Fidelitas elnöke szerdán bejelentette: "provokátorfigyelő" csapatot alakítanak, mert "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. Egyúttal arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", hogy küldje el nekik a nevüket, képüket.

Az adatvédelmi biztos állásfoglalására reagálva a Fidesz csütörtöki közleményében azt kérdezte: mi titkolnivalója van azoknak, akik provokátorként lépnek fel? Hozzátették: arcukkal és nevükkel is vállalniuk kell a felelősséget azért, hogy "a békésen ünneplő emberek nyugalmát próbálták megzavarni és a Lánchíd lezárásával több tízezer embernek okoztak bosszúságot és kárt".

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát már épp itt az ideje hogy vállalják az arcukat a fideSS bohóc provokátorai és azok akik tojással dobálták Demszkyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Alighanem ez is csak habosítás, és gumicsont, amivel foglalkozzon a nagyérdemű. az ország első számú besúgói gyanúba kevert embere helyett. Pedig ott még önteni fogja a Simlicska az olajat az amúgy a lejtőn rendesen lefele csúszó, szánkázó, (a szánkázós hétvége csak rafkós szimbólum volt), hígított egykori ifjúkommunista alá.
Aki Én
De hát vállalják! A fő provokátorok mindig arccal és eredeti hanggal provokálják a komplett ellenzéket és szimpatizánsait (tehát mindenkit aki nem fideszes). Nem volt ez másképp 15-én sem. Uszítanak, megosztanak, becsmérelnek, lopnak, hazudoznak, tehát mi ez ha nem provokáció? Különösen, ha nem felejtjük el, hogy az ellenzékre összesen sokkal többen szavaztak mint a fideszre. Vagyis sokkal több úgynevezett ellenzéki van, mint fideszes.
Senara
@nezelodo: Tökéletesen igazad van , ha mindenki arccal vállalja amit tett , lehet mástól is követelni !
bundi
Nem tudja valaki mi volt a neve annak a paprikajancsinak aki a bajnaival meg a többiekkel szórakozott bohócnak öltözve...esetleg fénykép civilben?...
magyarbakancs
Drága Fidesz vállalom a hátsó farpofámmal azt, hogy menyire utállak titeket.
Vizsgáljad, mikkor a végterméki produktum távozni akar.
Közel hajolva vizsgálódjál, hogy szemed meg ne csaljon és lássa a valóságot, amit értek egy kupac, na, azt.
Remélem, örömöd leled benne.
Hellcat
Igazatok van...várom a 2006 os vandálok nevét és felelősségre vonását!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.