A Magyar Honvédség huszon-egynéhány vadászpilótájának akár egyharmada is szögre akaszthatja az egyenruháját a közeljövőben, és civil – többek között fapados – légitársaságoknál folytathatja karrierjét – értesült a Magyar Nemzet. Lépésük már régóta érlelődik, és abban több tényezőnek is szerepe van. Így kérdésessé válhat a kormány által elvállalt nemzetközi missziók teljesíthetősége is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Majd a csúti Wallenstein, a debreceni 20%-os, meg ugye a túlsúlyos Svejk Csabánk intenziv fogyóba fog, akkor esetleg beférnek egy pilótakabinba. Ők lesznek a harcos élcsapat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Ne má,dugóhúzó-aztán néhány kör ALCSút -FELCSÚT főlökött-fölött,aztán jut is marad is megkapják tiborc -rasi-mészáros vagyonkájából csakkk telik a haza-és nemzet biztonságára.
Főlökött
@bakegya: Lökötteket nem kell bántani :) avagy csak szelektíven :)

Amúgy a téma igen problémás, mivel rávilágít arra, hogy a személyügy, személyzeti politika - elgondolás - stratégia, még mindíg nincs a helyzet magaslatán a finom verzió szerint, ténylegesen pedig a béka alsó nemesebbik szerve alatt van, de nagyon-nagyon !
96' -tól kirúgtak egy csomó pilótát, mivel nem kellettek, szerintük. Mindegyikünk talált munkát :)
Majd kb. 2008 körül, amikor betettem a topánkámat a Hadkieg területére kiderült, hajkurászták a pilótákat, s azonnal 3/4 éves Kanadai kiképzésre akartak vinni, ha vállalom. Nem regélem el, hova küldtem Őket, mivel 'csak' egy igazolásért mentem. Na az igazolást a Hadtörténeti Levéltártól kérhettem ki, mert már állítólag múzeális tárgy lettem, kollégámmal együtt. Vicces egy banda.../közben ha jól rémlik a tartalékos csapat is 1-2 számjegyű volt/

Milyen volt ? Jó ! Nem cserélném el semmiért! Akit érdekel, itt egy hangyafülnyi ízelítő - érzés a munkáról :
rec.reblog.hu/j-szrakozs-dn-vadszpiltnak-lenni

Jó szórakozást hozzá !
bakegya
@Főlökött: kellő,neked -és bajtársaidnak kellő tiszteletem-magam részéről -csakkk massziről csodáltam a bátrakat akik a magasba emelni képesek az embernek adott szárnyakat!-elhiszem hogy boldog voltál köztük.
Az igazán "főlökött" az aki kiveszi a kormányrudat az ilyen emberek kezéből-ez az orbán-technológiával működtetett szarértelem-és a rendszer,rendetlenségre váltása,hogy azután ,mint ahogy írod is lehessen a zavarosban halászni,saját rendszerváltás a maffia mély zsebére.Az én szakterületem kb. 40 éves kiválóan működtetett rendszerét is hasonlóképpen lökték szét!Ez az igazi emberiség elleni bűntett!!!
SZÉLES FŐTRANSZFORMER MAJD SIKERESEBBEN RÖPTET!!!
EGO
Kádár idejében a bányász meg a katona volt az ISTEN!
Főlökött
@bakegya: Köszönöm a megtisztelő szavakat! Azért írtam hsz.-em, hogy tisztában legyünk az állapotokkal, felelőtlen, átgondolatlan lépésekkel. Sajnos ez a mai valóság.

Szép napot :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.