Egy valódi KDNP-szagú és -ízű videó jön. Nagy András és Katz Dávid első körben ellátogattak az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséghez, majd benéztek néhány templomba.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Na az igazi vallásos embereknek nem kell mutogatni az irányt! Egyszer már bevezettek engem is a zsákutcába! Náluk tehetetlenebb, hazudósabb pártvezetést még nem láttam! Az meg egyszerűen felháborító, hogy-egy mai hírekben hallottam-azt nyilatkozta a mi "pápábbnál -pápább" vezetőnk, vigyázni kell, mert baloldali álkeresztény pártot szerveznek az ő híveik megtévesztésére! Hogy valakinek ennyire ne legyen önkritikája! Vagy esetleg a most vállára boruló Szili Katalin szervezi az új pártot?
Toby
@Cicamama55: Tömjén Szarházi Parazita Kamu Doktor Zsót össwzue akarja rázni a csürhét, nehogy úgy járjanak, mint az a másik fidesz nevű konda, hogy belülről kezd rohadni az egész légvár, ezért elővette a "balos veszély" feliratú véres kardot és körbehordozza a marhák között !
zöldszem
Plágium!!! Egy másik hozzászólótól loptam.

Nem volt ellenjelölt.. Biztos megizzadt a marha nagy kampányban...
Ilyenek ezek a keresztény, illetve még keresztényebb (Fidesz) demokraták. Olyan szinten egyetértenek, hogy az csuda! Már sok éve kihívók nélkül zajlanak a tisztújítások mindkét bandában és meglepő módon ugyanazok maradnak a vezetők. Milyen izgalom lehet a szavazás előtti percekben!
-Te kire szavazol?
-Én a Semjénre!
-Nem mondod???
-Miért, te kire?
-Én is a Semjénre.
-Beszarás, hogy mindketten egyre gondoltunk...
Aztán a szavazatszámlálás:
-Megvagyunk!
-Eredmény?
-100% Semjénre szavazott.
-Biztos? Jól megnéztétek? A másikra senki sem szavazott?
-Egy lélek sem.
-Akkor jó. Csak mert nem szeretném, hogy valami ballibsi zsidóbuzi kétségbe vonja, hogy milyen demokratikusak vagyunk.
Cicamama55
@Toby: Először talán egy önálló megmérettetés kellene egy választáson! Eddig nem volt balos keresztény párt, mégsem érte volna el a parlamentbe jutáshoz szükséges 4%-t a KDNP! Mi lesz, ha még ezt is megfelezik!
Toby
@Cicamama55: Ezt a parazita selejtes génhalmazt a másik csorda vitte be hátán a Parlamentbe, nem fogják magukat megérettetni ,mert nincs mivel, agyalágyult baromságokkal nem lehet vigéckedni. A főg**i bandája is szopás-sorozaton van, ezek a marhák ,meg tartják nekik a "lócicit" a szájuk elé !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.