Annyi helyen olvastam már arról, hogy milyen szép tojásokat lehet festeni természetes anyagok felhasználásával, hogy arra gondoltam, én is kipróbálom, milyen a tojásfestés kávéval. Érdekel az eredmény? Engem is meglepett, amit tapasztaltam. Az elkészült képen jól látható a különbség is.

Forrás: legjobbkave.hu
Feltöltő: stifi0827
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Láttam ennél szebb hímes tojásokat is:)) Ha hagymalével festetted volna meg, szép barna lenne. És abba nem kell ecet, mert az nem vegyi anyag.
A cékla lével szép bordó színt lehet elérni, ha már ragaszkodsz a természetes anyaghoz. A sáfránnyal pedig gyönyörű sárgát kapsz.
A megfőtt tojásokat melegen kell beletenni a festékbe. Ha egy fogpiszkálót belemártasz a 20 %-os ecetbe, akkor azzal szép mintákat tudsz rajzolni. Az ecet marja a festék anyagot. Amikor készen vannak a tojások, be kell dörzsölni egy kis darab szalonnával, akkor szép fényesek lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.