A kommentek virtuális kocsmává silányították az internetet, a magyar családok hosszú távú boldogsága de hogyan, k-betűs szavak törnek elő - képviselőket kérdeztünk a Parlamentben a KDNP-t gyalázó zeneszámról, Rétvári Bence kommentjeiről és az orosz kitiltásokról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Meghallgatta, megfogadta (baxodj...) vasárnap, magánéletet élt. -:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Meghallgatta, megfogadta (baxodj...) vasárnap, magánéletet élt. -:)))
pbalage
@zöldszem: íí, te perverz disznó! most majd nem merek elaludni, mert még a végén valami rosszat álmodok! :)
zöldszem
@pbalage: ingyen mesét javaslok!-:))) "Lázár szerint "mese" a vasárnapi boltbezárás bukása"
pbalage
@zöldszem: már cseszheted, mert már a misszionáriusos kommentedre is válaszoltam, úgyhogy az avataroddal fogok álmodni.
zöldszem
@pbalage: ma, 20:22 Még mindig jobb mint, Harrachgal. Vagy még sem?
nemkati
A KDNP nem tud más érvet a vasárnapi bezárásra, mint hogy a családok végre együtt le tudnak ülni egy asztalhoz? Ennyire sivár a fantáziájuk, vagy ennyire nem érdekli őket, hogy ahány család, annyiféleképpen töltötte eddig a vasárnapját? És nagyon sokuknak nem hiányzott a bezárás? Mert arra a pár ezer dolgozóra koncentrálnak, akiknek nem hiányzik a vasárnapi munka, akik megtarthatták a munkahelyüket így is, és akik tényleg nem tudtak más napokon együtt lenni a családdal, csak vasárnap? Meg a vasárnap vásárló családokra, akik most legfeljebb szombaton, vagy a hét másik napján ejtik meg a nagybevásárlást?

Az a felmérés, ami nem tanulmány hanem közvéleménykutatás, ami nem volt, de ja, mégis volt tízmilliókért, csak elfelejtettük, nem találtuk, vagy inkább elhazudtuk, az mi a bánatról beszél? Nem arról, hogy sokkal több embernek árt a bezárás, dolgozónak és vásárlónak, mint amennyinek jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.