Pauska Zsolt lett a Híradó.hu új főszerkesztője – írja a Kreatív. A lap információit a közmédia is megerősítette.

Pauska nyíltan jobboldali szimpatizáns: 2010 óta egyre gyakrabban állt ki a Fidesz-KDNP kormány intézkedései mellett, míg az ellenzéket és az Európai Uniót erősen kritizálta. Az erről szóló írásait egyébként a Pécsiújság.hu-n már nem lehet elérni, de a Mandiner blogon néhány még megtalálható.

Bár a Kreatív szerint korábban Pauska elismert pécsi újságírónak számított, a neve inkább onnan lehet ismerős, hogy 2012-ben 50 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki megszerzi Gyurcsány Ferenc – a Hír Tv szerint plágiumgyanús – szakdolgozatát.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, ez lesz a divat az uj tv-nel: hetente cserelodnek majd a vicc teve (Comedy Central) hirado szerkesztoi, es mindegyiknek lesz egy uj vesszoparipaja.
Mivel a "gyurcsanyozas" kotelezo szinten van az m1-nel, most ezen fognak lovagolni, ezt az uj hulyet nem erdekli a teny, hogy 4 esetbol Gyurcsanynak adtak igazat, a 4. eset valoszinu meg per alatt van.

Ugy latszik, minden hulyenek bele kell szaladni egy akkora maflasba az m1-nel, hogy a fal adja a masikat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Sosem fogom megérteni, hogy miért érdekel valakit jobban gyurcsány szakdolgozata, mint a milliárdos ingatlan ügyek, a százmilliárdos bróker ügyek, vagy a milliárdos paksi ügyek, hogy csak néhányat említsek a szakdolgozathoz képest ,,piti" ügyekből.
tivoli
@Aki Én: ma, 13:43
Kb. olyan fontos, mint Habony diplomata útlevele. :-))
perfekt
@nezelodo: Szia: Mára,minden olyan érték,mi emberi,a tisztesség-a lelkiismeret-a becsület-az adott szó--a barátság -a férfias kézszorítás-mi gyakran biztosítékot jelentett komoly dolgok,pl üzletkötésének pecsétjeként,hiányoznak!.S hogy még van,az annak köszönhető,hogy tisztességes szüleink-és tanáraink-voltak-és még vannak is.
GeoCravker
@nezelodo: Nekem is mindnen székalátétből van egy példány legalább. De idmerek olyan ex-évfolyamtársat akirők tudom, hogy volt neki, de nem hiszem, hogy őrizgette. "azt" én sem őriztem volna :-)
Másnak eddig nem írtam. Egyszer próbáltak megfűzni rá. Akkor nemet mondtam. Azóta sem bánom. Egy jó tanár stílus alapján úgyis megfogja a néger-dolgozatokat.
m.macskosz
@nyanya001: tegnap, 22:22
No, meg az illészoltán által látott diplomára,
no, meg laciné érettségi bizonyítványára...:)
Toby
Pauska ! ( ez szabolcsi kiejtéssel van, vagy eredetileg Puska néven anyakönyveztek - te majom ? )

Szaóval' hajtsd Gy. szakdoliját, aztán kerítsd elő a születési anyakönyvijét is, majd a bölcsődei dadajellemzért, aztán az általános isis bizonyítványát, melyben a magatartás hármas, szorgalom hármas, aztán az érettségi bizuját is, majd - miután Kisz-titkár lett - a partalapszervi jellemzését, de főleg mont miniszterelnöknek a C típusú nemzetbizonytalansági vizsgálati ellenőrzésének eredményét, csatold a telefonlehallgatási anyagát, azután a "Süket-néma" fedőnevű fidesz-ügynök jelentéseinek másolatát arról, hogy zsidó vicceket mesélt a cigányoknak és vica-verza !
Aztán, ha ez mind megvan, akkor lődd tökön magad, nehogy véletlenül még szaporodj is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.