Tarsoly Csaba, a Quaestor Csoport fő tulajdonosa azt mondta: nem volt tisztában az új vezérigazgató, Orgován Béla személyével.

Tarsoly Csaba az MTI kérdésére szerdán azt is kifejtette, hogy az új vezérigazgatót a csődeljárással és a reorganizációval kapcsolatban megbízott tanácsadó ajánlotta, akit azonban – felhatalmazás hiányában – nem nevezett meg.

Tarsoly Csaba megerősítette, szerdán valamennyi közgyűlést és taggyűlést megtartanak, amelyek ahhoz szükségesek, hogy visszavegye vezetői tisztségeit. A Cégbíróságra csütörtökön lehet a változtatást benyújtani – jegyezte meg.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Béla, most már ne add vissza! Szúrjál ki velük! Írd meg emlékirataidat. Hogyan lettem vezérigazgató címmel... Bestseller lesz...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levi
Hát persze, az ember nem néz utána az embereinek, főleg amikor vezérigazgatónak nevez ki valakit ...ennek is csak a szar jön a szájából.
Főlökött
Nem együtt ls személyesen írták alá akkor az átadás - átvételi jegyzőkönyveket ? Ezekszerint akkor fiktívek ezen dokumentumok is ? Még egy bűncselekmény elkövetését ismerük el ? :)
Ez egy meggondolatlan - átgondolatlan nyilatkozat lenne...
tivoli
Egy leendő vezérigazgatónak nem kell valami szakmai önéletrajz az állásinterjúhoz, hogy aztán a sok jelentkező közül kiválaszthassák a legalkalmasabbat?
silber13
Tarsolyka! Nem voltál tisztában a személy milyenségével, nem tudtad, hogy sittre vágták, nem is akármiért? Dehogynem tudtad, neked pontos forgatókönyved volt, mikor mit kell lépni, csinálni. Tán nem jött össze, mert marha voltál. De ne félj, a sittet te sem fogod megúszni, és ráadásul annak előtte a dühös kisemmizettektőkl számit ahtsz egy killektív agyabugyára!
eszegfu
@tivoli: Igazad van, tulajdonos lehet bárki, akinek pénze van, de esze nincs. Viszont én mint tulajdonos akár erkölcsi bizonyitványt is kérhetnék a leendő alkalmazottról, még akkor is, ha vezérigazgató a beosztása. Hiszen rábizom a cégemmel szinte az összes vagyonomat. (A fiamat diplomával és nem "nyert" nyelvvizsgával fél évig 2-3 hetenként interjuztatták, mire felvették "területi képviselőnek", vagyis sima lóti-futinak.) Azt még fontosnak tartom: milyen a megjelenése (határozott mondjuk), vagy milyen a beszédkészsége, vagy az üzletben való jártassága, mert még ha nincs
is képzettsége (mert a többi munkavállalóval ezt biztositja), még megfelelhet. Ez az egész egy "tündérmese"!
Knapp75
@tivoli: Láttam már olyan munkahelyet, ahol erkölcsi bizonyítványt is kértek... :)

De lehet, hogy itt a büntetlen előélet kizáró ok volt.
Manhattan
Béla, most már ne add vissza! Szúrjál ki velük! Írd meg emlékirataidat. Hogyan lettem vezérigazgató címmel... Bestseller lesz...:)
Főlökött
@Főlökött: juteszembe : öregszem, így már feledékeny is vagyok...+ az agyam sem a régi.

Bármilyen gazdasági társaság élére állított személynek, nem kell-kellene fedhetetlennek lenni, tiszta és érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezve ? Ha jól rémlik/ de rég volt/, törvény által előírt követelmény lenne, ha jól emlékszem.../segítsen ki az, akinek naprakészek ezen ismeretei, de úgy rémlik még hatályban van ezen jogszabály/
Aha, akkor itt bukott a mutatvány, szerintem...a cégbíróság által és így elővezetve...a köznép számára a hír, hogy nagy duzzogva visszavette. Vélelmezem.
Tibor43
Tarsoly Csaba előkerült,de hol a pénz???
lampa laz
@tivoli: büntetlen előélet kell hozzá, mert ilyen tisztséget nem lehet másképpen betölteni.
sokanvagyunk
Nagyobb bajt az sem nem okozott volna... - ez lehetett a fő szempont kinevezésekor? Gondolom, most felfelé buktatják, MNB-elnök lesz? :)
eszegfu
@Főlökött: Sajnos ma már nem kell erkölcsivel rendelkezni, csupán a Nav ad valamiféle igazolást, hogy nem vittél még csődbe társaságot. Viszont a székhely bejelentését nekem tulajdoni lappal kellett "alátámasztanom", sőt a haszonélvezőnek a hozzájárulását is csatolnom kellett.
micfild
Mit nem értetettek??
A megbizott tanácsadó azt ajánlotta, hogy .. Csaba.. valami szerencsétlen lúzerrel elvitetjük a balhét. Te menekitsd ami még van.
eszegfu
@sokanvagyunk: És akkor mit csinálunk Matolcsyval?! Talán mehetne az általa alapitott egyetemre oktatónak.
Főlökött
@eszegfu: Köszike ! Öreg, vén trottyos vagyok már, az agyam kapacitása pedig folyamatosan kopik :) Sajna ! Már csak egy kérdésem van ? Hol a járókeretem :)
Köszike, úgy rémlett, még hatályban van...ezen rendelkezés.

Tudod ez olyan, hogy a Viagrát miért Cavingtonnal vesszük be ? Azért, hogy ne feledjük, miért vettük be az elsőt ! :))
eszegfu
@Főlökött: Ne "ostorozd" Magad! Igy vagy jó, ahogy! Én csak azért tudom, mert végigjártam a dolgot, és ezt csak most osztottam meg Veled. Nem azért nem tudtad, mert "elbutultál", hanem nem volt szükséged rá, nem kellett foglalkoznod vele. A sok hozzászólásból -- köztük a Tiedből is! -- elég sok ragad rám is, mert bizony van ugy, hogy halvány gőzöm sincs 1-1 témáról, vagy annak előzményeiről.
A viccen pedig jót derültem.
Főlökött
@eszegfu: Örülök neki ! Köszönöm válaszod ! Reménykedtem Benned :)))))))))

Tudod tanulni - okulni jár ide az ember, van akinek sikerül, van akinek nem :). Témafelvetés adott, vagy utána nézünk, vagy nem/ az a fránya lustaság :)/. Nagy hírtelen pedig rizigós a válasz, akkor ilyenre sikeredik :).
Egyetemre jártam :)...takarítani :)
Itt legalább ragad ránk valami, a koszon kívül is :) Egy hangyfülnyi értelem :)

Örülök neki, ha tetszett a vicc, csak az a kérdés, a viagrát hol is hagytam ??? :) A Cavington már megvolt, de a hatása...:) ezek szerint elmaradt :)
Dr. Felipe
Ez akkor megint "ne mi nyerjük a legtöbbet" taggyűlés lesz?
wagabund
Ha feszt állítja ez a faszi, hogy nem tudta ki is veszi át a helyét, akkor bizony alkalmatlan bármire is...
Meg a nép, amely ezt beszopja.
Mindenesetre mosolyt fakaszt ez a vallomása...

Megintcsak egy idézet a Csengetett mylord-ból: a komornyikot kérdezi egy vendég:
-mondja Sztóksz, maguknál mindenki hülye?
-Igen mylord, nálunk mindenki...
m.macskosz
@micfild: ma, 14:29
Az ATV-ben mutatták az elnök úr kéglijét.
Sikerült megint egy munkanélkülit igazgatóvá kinevezni.
Na, de ő legalább nem hajléktalan.
micfild
@m.macskosz: nem éppen jellemző rám, hogy ATV-t nézzek.. de odakapcsoltam és pont láttam én is. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.