Egyenruhások keresték fel kedd este Orgován Bélát, aki a papírok szerint átvette Tarsoly Csaba helyét a Quaestor-csoport élén – írja a szerdai Magyar Nemzet.

A lap szerint a nagykátai rendőrkapitányság két járőre ment ki a férfi tápiósági házához, tíz percet töltöttek ott. A helyszínen lévő újságíróknak nem árulták el, miért érkeztek, vélhetően lakhelyellenőrzést tartottak.

orgován Béla nevét azután ismerte meg egy ország, hogy kiderült, korábbi közmunkásként, végzettség nélkül ő lett a 150 milliárdos csalás gyanújába keveredett Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

Magyar Nemzet szerint kedd este valószínűleg lakcímellenőrzést tarthattak rendőrök Orgován Bélánál. Megpróbáltak beszélni Orgován Bélával, de az ő csengetésükre sem jött ki senki a házból. Az udvaron egy Audi A6-os parkolt. Egy helybéli arról beszélt, hogy gyerekkora óta ismeri Orgovánt, és érthetetlen számára. Béla életében nem dolgozott egy percet sem – olvasható a cikkben.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Érdekes. Milyen hamar odataláltak. A tarsolyt pedig nem is keresték 2 hétig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@micimacix: kereskedő(nyilvános)házakra költik a kézpénzt-én ezért kötném fel azt aki erre vállalkozik -borral kufárkodnak.Ennyit már bevallottak!-és kinek a borát terítik?
A kézpénzt nem tudták mire vélni-állították,de csakkk utólag-mert állítólag állampapírt vettek-de hát történetesen,véletlenül öngyilkos lett a pénzfelvét másnapján a külügyes ügyes pénzkezelője-Orbán elmagyarázhatná igazán a részleteket személyesen is-----túl sok nála ez az e féle üzemzavar!!!
bakegya
@Toby: SEGÍTENI FOG-ÁT A MÁSVILÁGRA!
kkalman
Addig, addig sikamikálnak, mígnem majd a Béla viszi, nem a győzelmi zászlót, hanem a balhét. Elvileg, vagy gyakorlatilag is ő most az igazgató.
wagabund
Azért az ítélkezés arculcsapása lenne, ha ez a szerencsétlen flótás ügye eljutna bírói szakba..a bíró úgyis kivágná az egész bagázst...

Remélem, az ügyészség valami huszadrangú bűnsegédi bűnrészesnek fogja tálalni, és nem küldik tovább...legalábbis röhögés nélkül...
Ennek a faszinak életében először lesz egy intellektuális tette, amit ő sem fog érteni...soha többé nem fog öltönyt felvenni...számára ez lesz a nagy tanulság.
bakegya
A Béla nyilván bement a MAGYAROK FIDESS-KÖRÖSZTÖS LOVAGI PARLAMENTBE ÉS önként feldobta magát-azt remélve ő is megússza VÁDALKUVAL-mit veszejthet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.