A magyar közigazgatás az elmúlt százötven év legnagyobb átalakítását éli meg, amelynek következtében 2015 késő őszére csaknem kétszáz járás 278, óvodások által éltetett kormányablakában legalább háromszáz ügyet tudnak elintézni a választópolgárok – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, amikor átadta a Fejér megyei Sárbogárd kormányablakát.

Lázár János hangsúlyozta: szeretnék elérni, hogy a kormányablakok és a járási hivatalok létezésével egyszerűsödjön és gyorsuljon az ügyintézés. Ügyet intézni az államnál ne időveszteség, pluszteher vagy stressz legyen, hanem lehetőség szerint olyan munkafolyamat, amellyel segíteni lehet minden választópolgár problémáin – mondta.

A miniszter bejelentette: Varga Gábor fideszes országgyűlési képviselő kérésére a kormány hamarosan teljesíti azt a régi sárbogárdi igényt, hogy az egyetlen működő postahivatal mellett még egy létesüljön a városban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@m.macskosz: Én egy 30 ezres városban lakom, 2 posta van, szombaton mindkettő zárva van, vasárnap nyitva volt az egyik nagyáruházban a posta, de a ba...jál meg KDNP ezt is elintézte !
m.macskosz
@nyanya001: Egy évben kb.kétszer-háromszor megyek a postára, ha pont akkor nem vagyok otthon, amikor ajánlott levelünk jön. Kártyával fizetem az áram, a gáz, a víz, telefon, szemétszállítás, stb.számláimat. A hónap közepe táján kapom az e-mail-t, hogy megjött a számla. Öt perc múlva fizetem. Még véletlenül sem maradhatok el, vagy felejthetem el. Egyedül a kábel tévé/internet szolgáltatást intézem készpénzzel, mert megkapom az E-mail-t három havi számlával, elballagok a tőlem kb. 7-800 m-nyire lévő szolgáltatóhoz és perkálom a negyedévet. Ezt is fizethetném on-line, de nem vagyok hajlandó emiatt plusz költséget fizetni. Nem szarrágás, ...elv!
nyanya001
@m.macskosz: Nagyon sok embernek nincs kártyája, sokan visszaadták a
megemelt díjfizetés miatt.
De sokan vannak akik nem szeretik ezt módszert csekken fizetnek,,hétköznap
dolgoznak, este 6-iig nem ének be a postára, ezét vasárnapra hagyták a csekkfeladást,
közben a család bevásárolt. Persze mindezt nem gondolta végig a baromarcú Harrach meg a degenerált kormány sem !
m.macskosz
@nyanya001: Igen, értem és meg is értem a csekken fizetőket. Száz évig megúsztam, hogy bankszámlát kelljen nyitnom, ezért igyekszem a lehető legkevesebbet fizetni a banki szolgáltatásért. Ja, legutóbb a talajterhelési díjat sárga csekken fizettem be: elővettem a pénztárcámat, és még ki sem tudtam nyitni, amikor már kiírták a sorszámomat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.