T. Zoltán két évvel ezelőtt megölt egy 16 éves lányt, mert nem akart vele járni.

Most a Blikk szerint azért perli a magyar államot, mert szerinte embertelenek a fogva tartási körülményei. T. Zoltán jó eséllyel kártérítést kap, mert a strasbourgi bíróság már több elítélt esetében döntött a jogalapról.

A megítélt összeg attól függ, hogy mennyi időt töltött valaki embertelen körülmények között – mondta Magyar György, T. Zoltán ügyvédje, aki leszögezte, ők nem a bűnt pártolják, csak szeretnének változást a börtönökben.

Az is előfordulhat azonban, hogy a megítélt pénzt nem kapja meg, ellenben enyhítenek a büntetésén.

"Én elperlem tőle ezt a pénzt. Meggyilkolta a lányomat, kártérítési pert indítok ellene. Azt a fájdalmat, amit okozott a családomnak, nem lehet kifejezni. Elképesztő, hogy még ő kapjon pénzt azért, mert elvette tőlünk Dominikát" – mondta a lapnak a lány édesapja.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Igen tisztelt Magyar György!!
legyen szíves akkor a magyar kórházakban fekvő betegekért előbb kiállni , perelni hogy legalább azt a körülményt biztosítsa az állam piszkos hatalma ami jelenleg van a börtönökben !!! Mert ha nem tudná a kórházakban messze nincs olyan ellátás mint amit jelenleg a börtöntöltelékek kapnak!! Sem gyógyszer mert ugye fizetem a járulékot még is a magam által kiváltott gyógyszert kell vinnem stb), sem kórterem színvonala (mert ugye pl. a pécsi bőrklinika tavaly felújított részlegében pl a fürdőkben nem folyik le a víz!!) , sem élelem szempontjából ( pl. reggeli : két szelet kenyér /ezzel nincs is baj!!/ egy deka vaj, egy szelet lapka sajt . Tudom a kórház nem hizlalda de azért ehető ételt megérdemelnek a betegek, mert pl. az ebéd is botrányos pl. a nagy magyar ünnepünk március 15-ei menü : sós leves ázott tésztával (ehetetlen volt) sima vízben főt burgonya (só nélkül) megszórva petrezselyem zöldjével, és három falat ( egy –egy centiméteres kocka !!) rántott hal , egy savanyú uborka (na ez tökéletes volt) . Gondolom a börtöntöltelékek nem ilyen zabálni valót kaptak!
tehát előbb tessék a betegeket ellátni és majd esetleg ha lesz rá keret akkor lehet a gyilkosokra is időt és pénzt fordítani (bár őszintén megvallva én személy szerint nem tenném!!).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Le kell lőni az ilyen veszett állatot.
varirmag
Talán nem kellett volna gyilkolni ! Ilyenkor úgy gondolom be kellene vezetni a szemet-szemért módszert !
Ezt a szemét gyilkost meg jobb lenne a legmélyebb bányába dolgoztatni !!
zsuzska544
Az áldozatnak is lett volna joga élni .Ha rajtam múlna még rosszabb körülményeket teremtenék az ilyen mocskoknak .Rossz körülmény akkor miért kívánkoznak mégis annyian vissza nem értem .Vannak a szabálysértők akik nem bírják kifizetni a pénz büntetést azokat kicsit sajnálom mert a börtönbe és kórházba mindenkinem van téglája,csak van aki ki veszi van aki nem.De a gyilkosok ,pedofilok stb miért kérnek jobb körülményt hiszen azok nem is emberek hanem valami külön elfajzott kitenyésztet nem is tudom minek nevezem őket .Még joguk van az apjuk facáját van joguk
janos dunai
jobbik meg ha jön eluzsorasitottak 30 ezustert
janos dunai
balról bárki jönne nem fog tudni mert a lakossag a migransokat kivul akarja látni ezek meg mind az uzsoras olba vannak bekötve.meg nem is akarnának szigoritast.csak közvetlen nepszavis elsö embervalasztassal lehet kihuzni a fideszes mergfogat es folyamatos alanyi jogu népszavinkkal masodpercalapu rendszerben meg sasolni a kisipset.nem teljesit AZONNAL mehet a sittre es jöhet a következö.mas figura ami hatékony nincs.ezert nem is akarja senki...fent.be vagyunk keritve

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.