Hivatalos választ küldött a Miniszterelnökség Szigetvári Viktornak, Habony Árpád által vezetett kisbusszal kapcsolatban – mondta el az Origónak az Együtt társelnöke.

Orbán Viktor stratégiai főtanácsadóját a múlt héten kapták rajta az újságírók egy fekete Volkswagen kisbusszal – ami nem mellesleg hasonlít a miniszterelnök kedvenc típusára, melyet maga is használ. Szigetvári ezután fordult a tárcához, hogy megtudja, a vállalkozó saját vagy állami járművet vezetett-e akkor. Lázár János korábban úgy fogalmazott, hogy a Habony és a vele utazó Andy Vajna nem állami autóval járnak, mivel futja nekik saját autóra is.

A Miniszterelnökség válasza nem vitt közelebb az igazsághoz, ugyanis az írás szerint a minisztériumok és a Miniszterelnökség részére is a Központi Ellátási Főigazgatóság biztosítja a gépjárműveket. Ők az üzemeltetők is, így a kért adatokat is csak ők adhatják ki – áll a levélben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A lényeg !

Habony köztörvényes bűnöző többszörösen megsértette a KRESZT !
Pont !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Lehet, hogy hivatalos, de semmitmondó. Kár is volt rákérdezni, elég csak ránézni a kocsira. Ikertestvére az Orbánénak.
papa.49
@colibri: Nem tudom a hazugovics xarjának a rendszámát, de vélhetően ez a kocsi pont az ,,nincs itthon a macska, cincognak az egerek,,...
colibri
@papa.49: Lehet, hogy ugyanaz. Ki lehetne nyomozni a fotókból, legalábbis most Habony esetében nem volt kitakarva. Bár az is lehet, hogy több egyforma autó is rendelkezésükre áll..
Vizual
Csak kérdezem ! Habonynak van jogosítványa.? És vajon vette vagy vizsgázott.? Lényegtelen. De fontosnak érezte valaki, hogy ott legyenek. Na ki ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.