Az Együtt tudni szeretné, hogy a miniszterelnöki főtanácsadó és a filmügyi kormánybiztos állami autóval „hajtotta-e végre a filmbe illő autósüldözéses jelenetet”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Az azért milyen klassz volt, amikor a rendszám alapján tudni lehetett, hogy rendőrségi, honvédségi, állami vagy magán gépkocsival vigéckedett valaki...:)

Egyes renitens autókat meg sem láttak a rend éber őrei.

(Igaz, ültem anno az anyósülésen, amikor a sofőr csak megmutatta az igazolványát,
és a yard sem a szabálytalanságot, sem az alkohol szagot nem észlelte.)
eszegfu
Nekem az a szörnyü, hogy ez csak egy csip-csup ügy, már-már természetes, fel sem kapom a fejem... mintha igy lenne rendben...erre szoktattak rá.
Levendula
@m.macskosz: Most is lehet tudni a rendszám alapján... :)
human
@eszegfu: A korrupció apró cseppjeivel Orbán sikeresen elérte, hogy az ingerküszöbünk elég magas legyen. Ami miatt 2006-ban lángolt Budapest, na arra ma már csak legyintünk, hisz vannak nagyobb ocsmányságok is.
eszegfu
@human: Igen, erről beszélek én is. Csak tudod pontosan az 1-1 legyintésemért van lelkiismeret-furdalásom... ide jutottam?! Elfogadom, hogy ez "kicsi", a másik meg "nagy" bün, pedig egyformán mindegyiknek annak kell lennie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.