Miután korábbi alapkezelőjük kivonult a piacról, Almásfüzítő a Buda-Cashnél helyezte el 700 millió forintját. Mindezt azért, mert a PSZÁF engedélyezte ezt nekik. A polgármester szerint máshova is lett volna lehetőségük betenni a pénzt, de bíztak a felügyelet ítéletében – hangzott el az RTL Klub híradójában.

Viszont a most már az MNB alá tartozó pénzügyi felügyelet szerint engedélyük nem minősült semmilyen tekintetben befektetési tanácsnak.

Az Együtt véleménye, hogy a PSZÁF szerepe miatt az államot kétség kívül felelősség terheli a brókerbotrányban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
2011-ben...na ezt hogy kenik gyurcsányra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Az Unió most szerintem arra vár mikor dől össze ez a xaros tákolmány amit fütyisznek hívunk, addig igazán nem fognak semmit tenni, amikor az ország a pénzhiány miatt padlóra kerül akkor kell elkergetni a fütyiszes bandériumot, a halál nemiszervére, akkor talán elkezdődhet a ,,talpra állás,,...A ,,devizatartalék,, az már csak a mesékben van, azt már a hazugovics forgatókönyve szerint eltapsolta a xartolcsy, az utolsó petákig!!!
human
@karma1: Nagyon sok devizatartalékot hagyott bent a Bajnai-kormány. Kell ott még lenni belőle. Persze ezt igazából senki nem tudhatja, mert úgy tudom, hogy már egy éve nincs felügyelő bizottság a Nemzeti Bankban.
nyanya001
@bundi: Ezeknek nem gond !
A Gyurcsány a hibás és kész !
Ezek már csak ilyen tetvek !
karma1
@human: eltolcsi maga vallotta be, hogy hozzanyult a devizaalaphoz... En nem vennek ra merget, hiszen eltapsoltak ok a manyup penzt is az utolso fillerig, hidd ell nekem, nincs abbol a penzbol mar semmi sem, ha masra nem, akkor az esztelen vasarlasaikra koltottek a penzt.
human
@karma1: Az biztos, hogy hozzá nyúlt, de ott nagyon sok pénz volt. Majd ha lesz időm megnézem hogy van-e elszámolás ezzel kapcsolatban az MNB oldalán, mert engem is érdekel mennyit költöttek el hülyeségekre.
papa.49
@human: Röviden AZ EGÉSZET, ami bent maradt, amit nem költöttek el az ,,elmászott,, valahová, lényeg hogy vélhetően csont üres a kassza!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.