A brókerbotrány miatt 410 millió forintot bukott a földművelésügyi minisztérium egyik cége – írja a napi.hu. A külüggyel ellentétben ők nem a Quaestor, hanem a Hungária Zrt. miatt lettek érintettek, ám közleményükből kiderül, hogy valójában nem is hibáztak. Még úgy sem, hogy a jelek szerint az egyik cégük jól átverte őket.

Íme a Földművelésügyi Minisztérium szó szerinti közleménye:

A Földművelésügyi Minisztérium nem hibázott

Már korábban, a Vidékfejlesztési Minisztériumban általános tiltás volt arra, hogy bármely, a minisztériumhoz tartozó cég és háttérintézmény a Magyar Államkincstáron kívül más értékpapírkezelőnél tartsa a pénzét. A Földművelésügyi Minisztérium csak a miniszterelnöki feladatszabást követően értesült arról, hogy a TIG Nonprofit Kft. a tiltás ellenére nem szüntette meg azt az értékpapírszámláját a Hungária Értékpapír Zrt-nél, melyet jóváhagyásunk és tudtunk nélkül tartott ott. A Földművelésügyi Minisztérium soron kívül vizsgálatot rendelt el a felelősök és a felelősség mértékének megállapítása érdekében. A veszteség pótlása miatt a Földművelésügyi Minisztérium megkezdte az egyeztetést a Nemzetgazdasági Minisztériummal.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mi mindannyian hibáztunk hogy még nem rúgtuk páros lábbal jól picsán ezt a gyökér bandát!!!
Főlökött
@papa.49: olvasgatásra ajánlom : javorbenedek.blog.hu/
oldalt. Nem vagyok elfogult, függetlenként próbálok tájékozódni !

A kérdéses miniszter örüljön, hogy még nincs a börtönben ! Amit leművezetett a zöldhatósággal kapcsolatosan, még csodálkozom azon, hogy szabadlábon van !
Bizonyította - próbálta bizonyítani, hogy egy piaci kofának van diplomája, sőt dr.-ri végzettsége, nyelvvizsgája, érdemileg - tudásilag akkora, hogy még ki is tüntette (!), amikor pedig kiderült, hogy tán 8 általánosa van, jó kis végkielégítéssel elbocsátotta, jogkövetkezmények nélkül !!!
Itt van egy ott dolgozó levele, mit is csinált a szentem, a drága miniszter tudtával és beleegyezésével :
docs.google.com/file/d/0Bxf7REo5G6GHdF83UUV6UXBYa1U/edit?pli=1

Ehhez nincs nagyon mit hozzáfűzni :( - és még mindíg miniszter...
Ha Ő ilyen, mit várunk a többitől ?
papa.49
@Főlökött: Elmentettem mindkettőt, nagyon tanulságos olvasni való az biztos...
EGO
Akkor mi a f*sznak az a sok helyettes-állampatkány???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.