A Fidesz-frakció áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván, és azt kéri a politikai pártoktól: hagyják békében ünnepelni az embereket.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt kérte minden párttól, hogy a húsvéti időszakra függessze fel politikai akcióit.

Legyünk tekintettel az ünneplőkre – írta a Fidesz-frakció.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Levendula: az éter hullámai szent mise,kivételével fidess seggnyaloncok horrortörténet módjára előadott kommunista kárómlóktól bűzlött!!!Hol ott és akkor nem emlékszem kommunista magyar honra,csakkk szocialista államrendre,de arról tudok, hogy ki és hogyan szedte meg magát a párttitkárság jogán a zorbángyőző és kedves párttitkárságon edződött orbány anyacsászárnéni.---ÉS MÉG MA IS EZEK ÉS A CÖLÖP TETEJÉN A TEKNŐSÜK URALKODNAK.
SZENT EMBEREK GYILKOLÁSÁNAK TÖRTÉNÉSEIT,KELLŐ DRAMATURGIÁVAL NAPJÁN,DE MÁSNAPJÁN IS MEGISMÉTELTE A KOSSUTH-HÁT KÖSZ.
bakegya
Állampénzen tózsdézni -focizni-önkormányozni-saját zsebre kampányolni-korrumpálni,baltával gyilkolni,szabadságharcolni,paksolni,fényszennyezni,csőszervizelni,adót csalni milliárdos tételben,cégbirodalmakat üzemeltetni... azt lehet?
világlátó
@Levendula: Ezek üzenet értékű jelek. Így igaz. Oda a békesség, a nyugalom, az ünnep csendje .Már semmi sem olyan mint régen. Talán a vidéki ember még képes a regenerálódásra, talán a sokkal jobban fizetett fővárosi még kiszakad egy wellness hotelbe és nem érzékeli a frusztrációt.De a nincstelenek, a vergődők, a locsolóitalozásba szédülők ezrei és azok otthon rettegő csaladjaik körében - szerintem - nő a stressz tömeg, ami már sok helyen nem fér el az emberek tűrőképességében.
A feloldáshoz elég, a megoldáshoz még nem elég a felhalmozódott feszültség.
m.macskosz
@dr. prédikátor: április 4., 10:17 ...vagy Oslo közelében, Breivik mellett...
világlátó
@bakegya: Szeretném jobban érteni a hozzászólásod utolsó bekezdését. Kérlek kifejtenéd?
Toby
@nyanya001

Úgyí tűnik, koszos, nyalogány bencsiket már régen rúgtán pofán, ha lenne valaki annyira aranyos és emberi, akkor a nevemben is, egy olyan igazi Martens-bakancsost a mocskos kaméleon pofájára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.