A Fidesz-frakció áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván, és azt kéri a politikai pártoktól: hagyják békében ünnepelni az embereket.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt kérte minden párttól, hogy a húsvéti időszakra függessze fel politikai akcióit.

Legyünk tekintettel az ünneplőkre – írta a Fidesz-frakció.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Hát igen. Ehhez csak munka, pénz és nyitva levő boltok kellenek. De sonka helyett a FIDESZ tagjainak lenyúlásával fogunk foglalkozni, a Quaestor üggyel, a roma székházzal és hasonló FIDESZ-s nyuszikákkal. És kérdezzük tőle : "Nyuszika hullik a szőröd ?"
bencemacska
Nekem azzal okoznának kellemes húsvéti ünnepeket, ha feloszlatnák saját magukat! Ámen!
nezelodo
Szerintem köszönik a jó tanácsot a "bolsilibcsik", de hát nem az ő csőcselékük gyújtogatott és randalírozott egy nemzeti és egyéb ünnepen se, vagy rosszul emlékszem!?
dr. prédikátor
Jobb volna ha a g...ci fütyi - sz már oszlóban volna!!!
verum
Az ünnepre való tekintettel a kormánypárt felhagyhatna az ellenségkép növelésével!
sentinel216
Jól jönne a tolvaj politikusoknak legalább pár nap pihenés. Bújnának a nyuszi seggébe is, csak felejtse el a nép az utóbbi hetekben kiborult bili bűzét. Nekem ne pofázzanak bele, hogy milyen békében ünnepeljek, mert tőlük még a jókívánság is álságos hazugság!
Levendula
Ez a nap is olyan, mint a többi... Semmivel nem különb...
Nil
Hála pártunknak és kormányunknak nagyon sok helyen nincs ünnepi hangulat - persze el lehet gondolkodni Jézus keresztútján - az ingyen van - és aztán rájönni hogy az egyházak is nagyon átverik az embereket
simmering73
Mi is ezt mondjuk köcsögök. Hagyjátok békén ünnepelni az embereket minden ünnepen.
a-ha
A katolikus egyház, és a sok álkersztény politikus hagyja ünnepelni az embereket:

"A Quaestort ugyanis nemcsak pártpolitikai csatornákon keresztül táplálták, de használta és hizlalta a katolikus egyház is, amellyel Tarsoly igen korán kezdett üzletelni.

A HVG 2000-ben kiderítette, hogy a Quaestor 1998 óta részt vesz a nemzeti zarándoklatok szervezésére kizárólagos jogot szerző Catholica 2000 nevű vállalkozásban, melynek maga Paskai László, az akkori budapest-esztergomi érsek is tulajdonosa volt.

A Quaestor később is hű maradt az egyházhoz, az Erdő Péter bíboros által kezdeményezett, italkereskedelemmel, étkeztetéssel, mozgó vendéglátással foglalkozó Vinum Primatis Zrt.-ben bukkant fel. A cégben a Quaestor és az Incoronata, a Mátyás-templom kulturális központja 50-50 százalékban lett tulajdonos.

A bíboros által meghívott testületbe olyan emberek kerültek be, mint például Baldauf László, a CBA elnöke, Béres József, a Béres Zrt. elnöke, Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója, Csizmadia László, a Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskola nyugalmazott főigazgatója, Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék akkori elnöke, Lomnici Zoltán, aki az idő tájt a Legfelsőbb Bíróság elnökeként tevékenykedett, s Tarsoly, a Quaestor Zrt. elnök-vezérigazgatója. Plébánosok szerint a nagyobb adományok, az urnahelyek értékesítéséből befolyó pénzek egy része a Quaestornál landolt, mert „ez volt az elvárás”. Az egyház közismerten szabadon mozgathatja részben ellenőrizetlen pénzeit. Tóth György, a Győri Egyházmegye sikkasztásért elítélt számvivője szerint „a magyar katolikus egyház felső rétege néhány tagjának a fő szentsége elsődlegesen a pénz, s csak másodsorban a Jóisten”."
lampa laz
@a-ha: ezeket a szoknyás pasikat mindig utáltam.
Mézike
Nem jut ám mindenkinek akkora sonka mint nektek. de nem ez a lényeg, majd a templomban megmagyarázzák a papok hogy minden szegény a mennybe jut.
Ünnepelni?
a-ha
Én: FIDESZ, hagyjál békén!!!
Menjetek innen a büdös francba, egy lakatlan szigetre - ahová ha menetek egyből "Lakatos" lesz.
Toby
"Legyünk tekintettel az ünneplőkre – írta a Fidesz-frakció."

Röviden: - a felejtés jósága segít a patkányoknak ! Tehát ne emlegessük a Kvesztort, a Vida-ügyet, a Blahás sorbanálást, L. szájmon készülő aszfaltútját, a még virágzó mutyikat, a hivatali visszaélő és bűnpártoló poltokat, az óvodások átnevelési kísérletét, a net adóztatási terveit, a net kisajátítási kísérletét qrmánypropaganda célokra, a hawerek és csókosok külföldi útjait közpénzen, a Gucci szatyrokat és Rolex órákat, a giccses hédert "rokoni" segédlettel, a padlót fogott kórházakat, a hivatali korrupciót, a kíválóan eltartott fejesek rochildi luxusait, a számolatlan benzinpénzt, a harrachi "a törvények nem vonatkoznak ránk" demokráciát, kirúgatott főszerkesztőt, a minden közérdekű adatot ki kell perelni tetves hozzállást, a "magyar emberek" előtti indokolatlan és érthetetlen titkosítást, egy elmebeteg fociőrült álmainak megvalósítását közpénzből, a véget nem érő hazugságáradatokat, bármiről is legyen szó...és ha valaki fáradtságot nem kímélve, komolyan nekiállna kigyűjteni a mocskos patkánykormány és párt aljas húzásait, egy újabb weboldalt kellen erre nyitni !
Desischado
Nekem ne dumáljon ez a rablóbanda, hogy mit tegyek! Elhúzhatnának a kénköves pokolba, ha annyira örömet akarnak itt szerezni az embereknek!
gybognarjr
Miután a viktor vezér által dirigált Mafia rablóbanda kifosztotta a népet, most követeli, hogy hagyják békén ünnepelni sikerüket és elkölteni a szajrét!
2100 évvel ezelőtt, Egy ember életét adta az emberiség javáért, akit ezért keresztre feszítettek, olyan gazemberek, mint a mai Fidesz/KDNP/Jobbik koszos bagázs, aki diktálja, hogy az emberek hogyan éljenek, mikor hova menjenek és csak abban higgyenek, amit ők hazudnak!
Ezt a kegyetlen rablóbbanda, maffia koszos bagázst kellene keresztre feszíteni, a legröviidebb időn belül, de mindet, kivétel nélkül, a viktort pedig fejjel lefelé!
mariaberta
Helyes!!! Tűnjetek el. Na és kezdjetek ti is kdmp-sekkel együtt ételosztásba. A cipők eladását függesszétek fel húsvétkor.
herczeg0210
Ha azt akarjátok, hogy hagyjanak békében, AKKOR MIÉRT NEM HAGYTOK???
mariaberta
@nyanya001: Ezt a boldogságot meg kellene adni Bencsik úrnak, és mint kezdőt javaslom jól elverni.
Valószínű élvezné,
Clavigo
Én csak azt kívánom az Orbá-kondának,hogy...TAKARODJATOK.
kukac50
Ha örömet akartok a Népnek, akkor mondjatok le! Ez nagy öröm lenne sok embernek.
JAJMÁR
Fidesz, ne mondjátok, hogy "hagyják békén ünnepelni az embereket", mert ennek politikai üzenete van. (Mintha valaki nem hagyna békén, és tényleg... ti vagyok az!) ! Ehhez elég belenézni a kormánytévébe!
világlátó
Én csak egy hírolvasó vagyok.A véleményem is ennek megfelelő.Azt hiszem nem tévedek nagyot, ha úgy látom, a kormányzópárt és gonosz szellemkoalíciós társavalamint az általuk megalkotott elveteműlt kormányuk már régóta nem tudja, látja mitől, kitől nincs béke és nyugalom ebben az országban. Már nem is nevezhető aljas képmutatásnak, mélységesen cinikusnak amit a Húsvéti ünnepek békéjéről dadognak. Most kellett volna egy fohászt, egy imát, egy Húsvéti Szózatot intéznie minden ellenzéki csoportok, közösségek, hazai történelmi egyházak képviselőinek a kormányhoz, hogy hagyják békében megpihenni az ország népét, legalább Húsvétkor!
Erre a fidesz és a kdnp vette a szájára ezt.Égbekiáltó!
Másfél millió fájdalomcsillapító fogyott eddig az országban- hirdeti a Tv. Gratulálunk!Beszédes számok és statisztikák.No és hazugságok. A békésen Tv.néző csendben ünneplő milliók meg nézzék a János evangéliuma által a keresztény világ legnagyobb drámáját.Péter háromszor tagadta meg Jézust a kakas első kukorékolásáig, Júdás képmutatása nagyon is ismert történet, ahogy minden bibliai történet újra és újra ismétlődik. Magyarország történelmére is akadály nélkül ráhúzható csaknem minden bibliai történet. Lehet hogy egy egész élet nem elég a biblia elolvasására sem, nemhogy megértéséhez.De talán azok, akiknek ez az egész élete és nem kell a mindennapi megélhetésükért valakinek munkát végezni sem a földeken, sem a műhelycsarnokokban, sem állami köztisztviselőként, CSAK az evangélium szavait behelyettesíteni a mindennapi közbeszédbe, a politikai kommunikációba, az országot foggal, körömmel vezetni akaró néhány tucat feslett erkölcsű , magukat politikusoknak nevező emberfajta hazugságaiba. Farizeusok ők mindannyian.Szét kell választani az egyházi és a világi hatalmat.! De ha nincs szétválasztva, akkor pedig tenni kell, amit meg kell tenni! Talán volt már erre példa a magyar történelemben, de ha mégsem, itt a nagy alkalom.A pásztor nem hagyhatja a nyáját elbitangolni, néhány kerge szamár által.
Levendula
A zemberek ünnepeltek:
"Halálos késelés Győrben
Majdnem agyonverte barátnőjét
Gyilkosság Egerben
Tizenegyen bunyóztak az áruháznál... stb."
bakegya
@Levendula: az éter hullámai szent mise,kivételével fidess seggnyaloncok horrortörténet módjára előadott kommunista kárómlóktól bűzlött!!!Hol ott és akkor nem emlékszem kommunista magyar honra,csakkk szocialista államrendre,de arról tudok, hogy ki és hogyan szedte meg magát a párttitkárság jogán a zorbángyőző és kedves párttitkárságon edződött orbány anyacsászárnéni.---ÉS MÉG MA IS EZEK ÉS A CÖLÖP TETEJÉN A TEKNŐSÜK URALKODNAK.
SZENT EMBEREK GYILKOLÁSÁNAK TÖRTÉNÉSEIT,KELLŐ DRAMATURGIÁVAL NAPJÁN,DE MÁSNAPJÁN IS MEGISMÉTELTE A KOSSUTH-HÁT KÖSZ.
bakegya
Állampénzen tózsdézni -focizni-önkormányozni-saját zsebre kampányolni-korrumpálni,baltával gyilkolni,szabadságharcolni,paksolni,fényszennyezni,csőszervizelni,adót csalni milliárdos tételben,cégbirodalmakat üzemeltetni... azt lehet?
világlátó
@Levendula: Ezek üzenet értékű jelek. Így igaz. Oda a békesség, a nyugalom, az ünnep csendje .Már semmi sem olyan mint régen. Talán a vidéki ember még képes a regenerálódásra, talán a sokkal jobban fizetett fővárosi még kiszakad egy wellness hotelbe és nem érzékeli a frusztrációt.De a nincstelenek, a vergődők, a locsolóitalozásba szédülők ezrei és azok otthon rettegő csaladjaik körében - szerintem - nő a stressz tömeg, ami már sok helyen nem fér el az emberek tűrőképességében.
A feloldáshoz elég, a megoldáshoz még nem elég a felhalmozódott feszültség.
m.macskosz
@dr. prédikátor: április 4., 10:17 ...vagy Oslo közelében, Breivik mellett...
világlátó
@bakegya: Szeretném jobban érteni a hozzászólásod utolsó bekezdését. Kérlek kifejtenéd?
Toby
@nyanya001

Úgyí tűnik, koszos, nyalogány bencsiket már régen rúgtán pofán, ha lenne valaki annyira aranyos és emberi, akkor a nevemben is, egy olyan igazi Martens-bakancsost a mocskos kaméleon pofájára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.